Gæstebog

Skriv besked...
Lasse
08/10-2009
Hejsa, på båden. Hvordan går det, med S & V kan i nok enes på så lidt plads ;) har i fået prøvet at sætte anttenen til routern endnu, jeg har skrevet en manual og sendt den, sig lige hvis i ikke har modtaget den endnu. hil fra århus
Peer Trølund Jørgernsen | troelund@gmail.com
04/10-2009
Hej Eva og Jan. Hørte om Jeres tur første gang her sidst på sommeren Vi er selv medlem af AS, men det er jo en stor klub så vi havde ikke lige fanget at der var andre end Ilse og Folke der skulle sydpå . Flot hjemmside i har med mange spændende og gode oplysninger omkring Jeres rejse. Vi er specielt interesseret da vi påtænker at tage samme tur om ca. 3 år når vi når pensionsalderen. Så vi vil med interesse følge Jeres fortsatte færd. Fortsat God Vind. Anne & Peer Trille Aalborg Sejlklub.
Georg &Else | gbl@ccaa.dk
24/09-2009
Hej Jan & Eva. Stadig meget spændende at følge jers lille trip. Nyt herfra. Alle 13 elever bestod den teoretiske del af svendeprøven, men der var en der ikke bestod - gæt en gang ???- JA, rigtig Martin Pedersen - desværre -ØV. Vi tager op i sommerhuset på søndag for at støbe de gulve der skal klinker på, så det kører bare derud som det skal. Lars og Morten er på PG Den nye timelærer Kim Pedersen starter den 1. oktober. Jeg tager til København i næste uge for at tage den første uge på miljøuddannelsen. Det er dejlgt at se at de unge -Lars og Morten ikke er bange for at tilføre murerafdelingen noget nyt . PS jeg sidder lige og nyder et glas rødvin ovenpå det hele. Der er også en hilsen fra de kære elever. god vind til dig og Eva.
John - "Langerak" | jk_eci@post.tele.dk
22/09-2009
Hej Jan og Eva, efteråret står øjensynligt for døren, så der er nu tid til at studere hjemmesider - og det er simpelthen imponerende, sikke en logbog og flotte billeder (husk nu lige at tage et par stykker en dag hvor der er "rav i den"). Vi har jo kun "turet rundt" i det danske, men det har også været rigtigt fint. Tilpas meget vind og den sidste måned også solskin. Jeg kan jo se at du skulle have blevet hjemme hvis du ville sejle for sejl, og det er ikke fordi jeg er en smule misundelig (vil ihvertfald ikke indrømme det). Fortsat rigtig god tur - vi sejler såmænd en tur til Hals den kommende lørdag/søndag. MVH John - Langerak.
Kirsten og Peter - Ulven | kirsten.ahlgren@99454545.dk
21/09-2009
Hej Jan og Eva Spændende at læse jeres logbog. Vil lige fortælle, at I bør besøge den skønne ankerbugt på Formentera (syd for Ibiza), ankerbugten ved Port Soller på Mallorca med de gamle sporvogne og tog ind til Palma - og endelig øgruppen Cabrera syd for Mallorca (naturreservat - husk at hente en tilladelse i Palma). Vi havde en rigtig fin tur til Skotland med Ulven i år. Desværre er sejlsæsonen snart slut i DK. Der er næsten kun en lille efterårsferie tilbage.
Jeres SØN
09/09-2009
Hejsa, hvad bliver det til med billederne ? Jeg syntes det går lidt sløvt med opdateringer. hilsen Lasse og Mormor
Georg & Else | gbl@ccaa.dk
06/09-2009
Hej igen. Ja Lissabon er en flot og dejlig by. Glemte at fortælle at Mogens havde 25 ås jubilæum for 2 år siden!!!! Derfor har Kim bevilget 500,00kr. pr deltager, når Mogens inviterer os ud at spise med vores ægtefæller den 2. oktober, det skal nok blive hyggeligt. Det er dejligt at i stadig nyder jeres "lille" sejltur. Georg
Georg & Else | gbl@ccaa.dk
31/08-2009
Hej Jan og Eva. Ja, ja Jan pas nu på pengene! Det bliver jo lidt køligere her, men det mærker i jo ikke noget til.Jeg var med på det fodboldhold der vandt guld ved Tekn. skole lege (med var også Sten Blåbjerg,Torben fra tømrerne samt Charlotte og Gitte fra SP malerne. Vores rengørings ass. Winna lavede en tunnel på Ole tømrer og scorede. Godt gået med den løsrevne båd. Tømrerne starter med opstilling af vores fritidshus idag. Jeg har de 13 elever der skal til svendeprøve nu her.Jeg skulle hilse dig fra dem.Vi har været set billeder samen fra jerse foreløbige tur.
Henning | heho@ccaa.dk
28/08-2009
Hej Så har Niels endeligt taget sig sammen, han giver mad kl. 12.00, han har jo bestået PG. Mogens har endnu ikke givet sovseburgere, så du er ikke gået glip af noget. Vi har ansat endnu en timelærer, en tidligere lærling herfra, han er bygningskonstruktør. Du må have arbejdet for mange da du var her med alle de nyansættelser Hilsen Murerafd.
Bente & Peer Brinck | www.s-y-cherie.dk
19/08-2009
Hej Eva, Jan & Lasse. Tak for hilsnerne. Vi forlader det eupæiske kontinent i dag. og kaster os ud på de vilde våger.:) Ønsker jer alle en forsat en god tur til middelhavet, håber at tågen forsvinder før hos jer, end den gjorde for os. Men her til morgen i Cascais, skinner solen fra en skyfri himmel. Mange hilsner fra Bente & Peer.
<< 1-10 11-20 21-30 31-40 41-50 51-60 61-70 71-80 81-90 [ 91-100 ] 101-110 111-120 >>
Jan H. Drejer