Aabenraa egnens minimix

Vi er seje - vi er rå - Minimix fra AABENRAA

Velkommen!! :-D

Hej og velkommen til hjemmesiden for Aabenraa egnens mini mix!! 
Vi i trænerteamet glæder os vildt meget til at møde jer alle sammen :-)
Til de nye minimixer så træner vi fra 16:00 - 18:00 om søndagen på Sundeved Efterskole. Adressen kan i finde under "Beskeder". Håber i har haft en dejlig Sommerferie og har fået ladet op, så I er klar til at give den max gas! :-)
 
Hilsen
Ida, NC, Marco, Charlotte, Rolf, Kasper, Eskild og Anne Dorthe 

Forældremøde

Til Forældre og Gymnaster
Søndag d. 20/9 kl. 16:00 (inden tredje prøvetræning), afholder vi forældremøde på Sundeved Efterskole i Hallen. Både forældre og gymnaster er inviteret. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til trænerteamet og til kontaktpersonerne. Mødet vil ca. vare 15 min, hvor der herefter vil være almindelig træning for gymnasterne.
 
P.s Vi har fået opdateret kalenderen og der står nu både datoer for weekendtræninger og hvilke dage, vi skal træne i Tinglev hallerne :-)

Introdag!! :-D

Til Forældre og Gymnaster
Lørdag d. 26 september fra kl. 13-17:00 har vi introdag, hvor vi rigtig skal rystes sammen, hygge og lege. Det foregår i Tinglev hallerne. Adressen er: Nørremarken 44 - 6360 Tinglev. Vi skal både være udenfor og indefor, husk derfor praktisk tøj, gode udendørs sko og et godt humør :-)
Denne dag er også meget vigtig, fordi at vi skal have prøvet tøj den dag (holdtrøjer og opvisningstøj). Læs mere om dette under "Beskeder". 
 
Aabenraa Egnens Minimix