Aabenraa egnens minimix

Vi er seje - vi er rå - Minimix fra AABENRAA

Velkommen!! :-D

Hej og velkommen til hjemmesiden for Aabenraa egnens mini mix!! 
Vi i trænerteamet glæder os vildt meget til at møde jer alle sammen til første prøve træning søndag d. 6 sep. Til de nye mini mixer så træner vi fra 16:00 - 18:00 om søndagen på Sundeved Efterskole. Adressen kan i finde under "Beskeder". Håber i har haft en dejlig Sommerferie og har fået ladet op, så I er klar til at give den max gas! :-)
 
Hilsen
Ida, NC, Marco, Charlotte, Rolf, Kasper, Eskild og Anne Dorthe 

Nęste sęson!

Til de minimixerne der er gamle nok til junior-ynglingeholdet til denne sæson, læs mere om dette under 'Beskeder'.

Til jer andre: Vi glæder os til at se jer igen, vi stiller med næsten samme træner-team, som er blevet udvidet med to mand mere, nemlig Eskild som i mødte da vi havde sidste "rigtige-træning" og Charlotte, som I endnu ikke har mødt (men det kan I roligt glæde jer til). Vi siger desværre også farvel til Kristine da hun er gået hen og blevet træner på Junior-ynglinge holdet, så vi ønsker hende al mulig held og lykke med det nye hold :-)


 

Afslutningsdag

Tusinde tak for en rigtig hyggelig afslutningsdag og ikke mindst træner-gaverne og de fine ord vi fik med på vejen! 
 
Vi have en hyggeligt dag, der var præget af leg i den flotte grønne danske skov - vinkegemme og skov-stratego var temaerne og ud fra alt det gode humør, var det da vidst en succes. Se billeder fra dagen i spalten yderst til venstre ("Stemningsbilleder")
Aabenraa Egnens Minimix