Fodbold guiden

Markedet indenfor fodboldrejser og sportsrejser kan være svær at overskue. På fodboldguiden kan du få overblik og indblik i de bedste rejser fra de absolut bedste sportsrejsebureauer i Danmark.
 
Fodbold
 
13. oktober 2015

Sådan slipper du mindst penge på fodboldrejser

Det kan blive rigtig dyrt på dine fodboldrejser, hvis du ikke ved, hvor og hvordan du skal spare pengene. Man kan nemlig komme billigt af sted og spare rigtig mange penge, hvis man har styr på en række ting. Det betyder, at der er langt flere penge til fadøl og lækker mad, når man har fulgt rådene. Her får du en guide til, hvordan du finder de billigste fodboldbilletter- og rejser.
 
Tip: Hvis du er interesseret i at se nogle af de kommende kvalifikationskampe til EM 2016, så besøg denne oversigt af gruppespillet, hvor der også er links videre til kampprogrammet for de enkelte grupper.

3 gode råd til dine fodboldrejser

Der er som udgangspunkt tre ting, der er rigtig vigtige at huske, hvis du vil spare penge, når du skal på fodboldrejse med drengene eller alene.
  • Bestil dine fodboldrejser i god tid eller på det rigtige tidspunkt
  • Brug kun rejsebureauer, når du har sammenlignet pris
  • Besøg flere fodboldklubber på samme tid

Book dine fodboldture tidligt eller rettidigt

Først og fremmest betyder det en hel del, hvornår du booker din fodboldtur. Generelt er prisen på fodboldture garanteret at være lav, hvis du booker meget tidligt. Du kan dog godt få en billigere pris, men det er risikabelt. Hvis rejsebureauerne ikke kan får solgt deres fodboldpakker, kan man købe dem utroligt billigt kort tid før, man skal af sted. Hvis der modsat er stor efterspørgsel, er prisen også høj.

Sammenlign pris inden du køber dine fodboldrejser

Du bør først købe fodboldrejserne, når du har tjekket konkurrenternes priser. Det betyder, at du både skal tjekke, om andre sportsrejsebureauer har billigere tilbud, ligesom du bør tjekke, om du selv kan sammensætte turen billigere.
 
Tip: Hvis du vil finde aktuelle sportsrejser indenfor fodbold, så kan vi anbefale at besøge denne side med billige fodboldrejser til Barcelona og andre fodbolddestinationer, der ofte også har tilbud på attraktive fodboldbilletter til allerede udsolgte kampe.

Planlæg fodboldrejser med flere besøg

Når du skal planlægge din fodboldtur, kan du med fordel finde et sted, hvor du kan besøge mange stadions på samme tid. På denne måde får du meget mere fodbold for de penge, du betaler. Ligeledes får du med sikkerhed også en bredere og federe fodboldoplevelse.