Rejse CV / 2017 Manchester

28.11 - 30.11.17

2017 : Phil Collins koncert tur til Manchester

En lækker fødselsdagsgave i form af en koncertbillet til Phil Collins i Manchester Arena onsdag d. 29. november 2017 fra familien på Sjælland var startskuddet til denne spændende tur til England. Jeg har aldrig såen rigtig været i England og aldrig rigtig hørt nogle af de store kanoner på musik fronten. Nu skulle der findes flybillet CPH - Manchester så kunne rejse sammen med søster og mand til GB.
 
Tirsdag d. 28. november 2017
Efter en go' nats søvn på Vetterslev B&B og go' tid til at pakke var vi klar. Kørte til CPH og parkerede på P15 og med shuttlen ind. En returbillet med SAS til 700kr og en lejlighed på Greengate til 1500kr for 2 nætter for os alle var vel OK. Små 2 timers flight, lidt med tog og metro og vi var der. Meget centralt med få hundrede meter til Manchester Arena og det samme til downtown - det ku' ikke være bedre. Researchede lidt i nærområdet og spiste aftensmad på Frankie & Benny's. Flere steder var der boder, hvor de i bedste tyskerstil forsøgte sig med julemarked - det sku' vi se nærmere på i morgen. Det ser rigtig godt ud det hele.
Hyggelige pubber Masser af julemarkeder
 Sjove taxi'er de har sig i Manchester
Men deres busser ser OK ud

Onsdag d. 29. november 2017
Dagens startede med homemade breakfast i lejligheden. Hue og vanter monteret og afsted på shopping og sightseeing. Kørte lidt med Uber-taxier - det er dæleme smart og effektivt. Ikke så sært at de danske taxi'er ikke er så begejstrede for dem. Efter'hånden trængte vi til at få varmen så next stop blev Hard Rock Café #34 til en go' omgang frokost - det er jo altid godt. Fornufteige tøjpriser herovre, men med håndbagagekuffert sætter det jo sine begrænsninger. Forbi de mange juleboder, hvor de har forsøgt at skabe julestemning i bedste tyske stil. De har da gjort et godt forsøg med "tyske specialiteter" krydret med lidt lokalt. Lige hjem og få benene lidt op inden aftenens koncert i Manchester Arena. Boede blot 300 meter fra arenaen så det var perfekt og det gik ganske fornuftigt med at komme på plads på de gode pladser på gulvet. 2½ time med en lille pause - en forrygende koncert med den aldrende Phil Collins. Stort set med Genesis besætning i orkestret - kun på trommerne var der et nyt ansigt - Phill's 16-årige søn. Der var vel en 17-18000 på plads til en fantastisk oplevelse.
Ganske hyggelig ser det ud En af de mange juleboder
Skøjteløb på torvet Lidt baggårds grafitti
Vel typisk britisk Hvide bjørne har de osse
Hard Rock Café #34 Manchester Arena - Phil Collins

Torsdag d. 30. november 2017
Sov til vi vågnede idag - lidt morgenmad og checked ud. Bagagen parkeret og så ellers lidt rundt i byen. Lidt varm cacao gjorde godt undervejs rundt. På vejen til lufthavnen tog vi lige ud til Old Trafford og gik en runde ved deres stadion og fik lidt billeder. Vi måtte jo nøjes da ví ikke havde tid til en tur til Liverpool denne gang - det kræver også en tur i sig selv. Med toget til lufthavnen og de sidste mønte blev brugt på Burger King inden vi havde knap et par timer med SAS til København. Ankomst til tiden kl. 21:30 og så lige til Ringsted og skifte bil inden jeg var hjemme i 6650 kl. 01:00. En helt forrygende tur med koncerten som midtpunkt suppleret med cruisen rundt i byen - en fødselsdagsgave af den gode slags.
Victoria Station - ganske flot Old Trafford - vi måtte jo nøjes
En vis hr. Schmeichel Mindeplade for flykatatrofen i 1958