Hestenavne

Hestenavne

Her på siden finder du alle hestenavnene, opdelt efter antallet af stavelser - her menes der at jeg tæller hvor mange vokaler der er i hestenavnet.
Inde under stavelses/vokal-opdelingen står de i alfabetisk rækkefølge hvilket gør det utroligt nemt at finde rundt.
Navne til hopper har et »-tegn foran navnet, mens navne til hingste og vallakker har en prik (dvs. •) foran navnet. Jeg håber dette vil gøre det mere overskueligt.
 
Hvis du ikke synes at der er et navn der passer lige til din hest, så send en besked til mig i Gæstebogen med en grundig beskrivelse af din hest, så vil jeg meget gerne komme med nogle forslag.
 
Du må også meget gerne skrive hvis du har brugt et af navnene fra siden, så jeg ved om alt det arbejde jeg har lagt i siden har været spild af tid.
 
Der er kategorier fra 1 til 5 stavelser, da det er svært at finde på nogen med over 5. Men hvis din hest bare er nødt til at have et navn med over 5 stavelser, så skriv i Gæstebogen, så skal jeg nok ligge dem ind da jeg har et lille "lager".
 
Du er selvfølgelig velkommen til at skrive ris og ros i Gæstebogen, og du må også meget gerne skrive dine forslag til hestenavne så tjekker jeg om de er på siden i forvejen og hvis de ikke er ligger jeg det ind.
 
God fornøjelse, og held og lykke med at finde et flot navn til din hest! ;-)
Copyright by Maria