Velkommen til Humør Marathon!
 
Humør Marathon er et cannonball løb. Typisk vil der være depot inkluderet i prisen, hvilket er standard, hvis ikke andet er anført. Når vi løber under cannonball-princippet betyder det tre vigtige regler:
1. Du er selv ansvarlig for din sluttid (notere den på resultatlisten efter målgang).
2. Uret må under ingen omstændigheder stoppes undervejs.
3. I forlængelse af ovenstående regel skal urets autopause-funktion være deaktiveret.
Ydermere løbes efter Klub 100 Marathon Danmarks relgement. Det betyder, at der minimim skal være 5 deltagere til start på marathon, såfremt løbes skal afvikles. Såfremt der ikke er 5 løbere til start med intentionen om at gennemføre marathon, aflyses løbet af arrangøren.
Ingen forskudte starter på marathon. På andre distancer kan det være okay, hvis det aftales på forhånd.
Humør Marathon er som skrevet står et cannonball-løb. Løbet afholdes som udgangspunkt i Ringsted og har tre forskellige ruter som udgangspunkt, hvor arrangøren udvælger, hvilken rute, der skal gennemløbes til det pågældende løb.
Ruterne byder både på by og natur. Blandt attraktive seværdigheder kan nævnes Sct. Bendts kirke, den gamle kaserne, Ringsted Å, "Guldkysten" samt kanten af Kærhave-skoven.
Humør Marathon er tilsigtet, at det er for alle, dog primært marathon - rutinerede som debutanter. Da det sociale som oftest er i højsædet, hjælper vi hinanden igennem usanet distancen ved højt humør og positive tilråb undervejs. Alle er velkomne!
 

Kom glad - ellers er du det med garanti bagefter :-)

 
Næste løb er:
 
15. juli 2018 kl. 0900
 
25. juli 2018 kl. 0800
 
25. juli 2018 kl. 1330
 
29. februar 2020 (tidspunkt kommer senere)