Velkommen til hyggelyd.dk

Toget kører og alle børn er med! Hyggelyd er et hyggeligt jazzet børneband, med egne kompositioner. De handler fx om Alligator Anders der bliver drillet af de andre alligatore, men til sidst hjælper dem alle. Eller om det frække Mormors Gebis eller fx Øen med den skaldede barber der klipper alt og alle! Det er jazz og pop og en lille smule funk, smeltet sammen til en dejlig kage. Sangene er komponeret så de både kan nydes af børn og voksne. Nogle af teksterne er skrevet af kendte forfattere som fx Halfdan Rasmussen og Jakob Martin Strid.

Køb den nye CD

Hyggelyd har netop udgivet en cd, der emmer af hygge. Du kan lytte til smagsprøver på nettet, og bestillecdøen pr. post. Du kan også købe cdøen som download!

Sider og menupunkter

Allerede nu ligger der nogle test-menupunkter øverst på hjemmesiden. Her har vi oprettet dine første sider, som du frit kan redigere eller slette - og du kan selvfølgelig også tilføje flere. Du kan let redigere, slette eller fx flytte siderne ved at klikke på sidens øverste ikon, der giver dig adgang til side-indstillingerne.