Salgsheste / Vallakker

Vallakker

Atli fra Nr. Tolstrup, DK 2006104139
M: Nafna fra Nygaard
F: Eldur von Svaða-Kol-Kir

Grundet Atlis store talent, har vi valgt selv at vise ham på stævnebanerne i år 2016. Atli er dog stadig til salg, så hvis du har interesse er du selvfølgelig velkommen til at ringe og høre nærmere.
Kjarlar fra Nr. Tolstrup, DK 2008103089
M: Elding frá Neðra-Ási
F: Andvari frá Sléttubóli

Kjarlur er en super charmerende kulsort vallak med en stor flot stjerne. Han har smidige og rummelige bevægelser, og med hans flotte hingstelook er han en af de heste "man vender sig om og kigger efter". Kjarlur har den store fordel, at han har 4 lige gode gangarter og det gør ham til en yderst interessant hest at se på konkurrencebanerne! Især i galloppen kan man se hans enorme kapacitet i gangarterne, en samlet galop med gode bevægelser og løshed - netop som de nye guidelines giver godt betalt for. Samtidig med at han har et stort potentiale, har han bare en udstråling der gør at han virkelig er en hest man lægger mærke til.
Kjalur mangler stadig muskler og styrke før han kan komme ud og præstere på ovalbanerne, og derfor er der stadig en masse udvikling i ham endnu. Det giver netop også dig muligheden for at få dig en talentfuld hest, let på tøjlen og med grundknapperne i orden. Samtidig har du muligheden for selv at færdiguddanne ham i præcis den retning du ønsker. Alt i alt en hest med masser af muligheder og potentiale!
Kjalur er den sporty type, de fleste ryttere efterspørger i dag. Han er let og følsom på tøjlen og har fin vilje. Han er følsom på en gode måde, og samtidig med et godt samarbejdsom sind.

Prisgruppe: 70000-80000
Kolbein fra Nr. Tolstrup, DK (DK)
Kolbein er en rigtig charmetrold, han er ca. 139 i stang og hans far er Andvari fra Slettuboli, som er kendt for at avle heste med fantastisk sind. Han har fire adskilte gangarter og muligvis er der også pas. Han er let at ride foretrækker tølten, men skifter let mellem gangartene. Kolbein har middelvilje og altid 100% styrbar. Så leder du efter en behagelig hest til ture eller konkurrencer så vil Kolbein være et godt bud.
Islandshestecentret Nr. Tolstrup | Flodgårdvej 6, 7500 Holstebro - Danmark | Tlf.: 0045 40185989 | mail@nr-tolstrup.dk