TRANSPONDERREPARATION
 
Jeg kan tilbyde reparation/udskiftning af batteriet - send en mail for nærmere aftale.
                           (stochholm á gmail.com)
 
Prisen er 400,- kr. pr. transponder + evt. forsendelse.

Leveringstid: kommer an på om jeg har et batteri på lager, så det tager den tid det tager. Jeg tester også gennemgribende før og efter reparationen for at opnå det bedste resultat, bl.a. derfor tager det tid. Men send en mail - måske kan din transponder også reddes.
Den nye ("blødkantede") transponder kan også repareres, men det er lidt vanskeligere - endnu - da jeg kun har lavet et par stykker, men med succes. Da kassen skal skæres op kan man bagefter se reparationen.
 
Har også med succes skiftet batteri i 260-transpondere - men det koster 475,- kr. på grund af et væsentligt dyrere batteri.
 
STATUS ultimo juli 2014.
Har repareret en del transpondere der overhovedet IKKE VIRKEDE, og en enkelt der blot virkede en ½ dag. Alle pånær én er repareret med godt resultat og har mellem 3 og 6+ dages funktionstid. - det må være tilfredsstillende.
Den ene der måtte opgives var en rød 260-type, der var en kortslutning i den indkapslede elektronik, som afladede batteriet straks. Et par 160'ere kunne ikke reddes for man havde selv forsøgt en reparation og beskadiget noget af den indkapslede elektronik.
Jeg har ikke mulighed for at teste andre end 160/karttranspondere, så efter reparationen må du selv teste. 
 
Dennis Stochholm
her er tekst og billeder for GØR DET SELV folket:
AMB 160 TranX2
Karting-transponder-reparation
 
udarbejdet af Dennis Stochholm.
indgrebet fortages helt på eget ansvar.
 
Trin 15 og sidste: så er jeg færdig med at skifte batteri.
Jeg har lukket i terminalenderne med varmelim og lukket helt med acrylfugemasse. 
ds
 
NOTER OM BATTERIET:
Du kan ikke forvente at der straks er mange grønne blink, første gang du har opladet transponderen (min. 24 timer), men efter et par opladninger er 4 - 5 og måske 6 grønne blink indenfor rækkevidde.
Jeg har fået repareret flere transponder til 3 grønne blink (som dog virker i mere end 3 dage), og 2 med 6 grønne blink - men foreløbig også én med blot 1 grønt blink - men INGEN af dem virkede overhovedet inden batteriskiftet.
-------------------------------------------------------------------
 
Dennis Stochholm