Jonathan Løw og youme shopping

Velkommen til den korte version af: Hvem er Jonathan Løw

Jonathan Løw gjorde sig allerede bemærket som helt ung, hvor han grundlage et E forlag, der udgav bøger online. En helt ny og anderledes ide, han som iværksætter arbejdede med under sine studier.

På Universitet læste han Nordisk sprog og kommunikation, men hans iværksætter gen fik ikke hvile længe før nye tiltag kom på bordet.

I 2004 grundlagde han, det der med tiden blev en enorm succes – det var websitet og konceptet Engodsag.dk, hvor det var muligt at downloade ”Det gode program” der gav mulighed for at donere til velgørenhed under et køb.
2008 blev året hvor Engodsag.dk vandt Edison prisen ”Danmarks bedste digitale ide”
Men 2008 blev også året hvor Jonathan Løw fandt nye veje, som Engodsag.dk ikke længere kunne blive en del af. Firmaet lukkede ned i 2010, efter et mindre heldigt forsøg på internationalisering.

I dag er Jonathan ansat hos Kaospiloterne som marketingchef og i fritiden er han i samarbejd med godt 40 andre frivillige, ved at opbygge en ny platform indenfor velgørenhed og internetsalg.
Projektet hedder Youme shopping og er en forening med flere forskellige tiltag bl.a. Youme Family og det årlige CSR event ”Who cares wins