Sangerne kommer fra hele Djursland, og vi er fælles om en stor glæde ved korsangen. Vi har en ambition om at forene et hyggeligt samvær med at synge og arbejde med kvalitet og fordybelse i værkerne under både prøvearbejdet og til koncerterne.
I prøvearbejdet arbejder vi med både det musikalske udtryk,  stemmetræning, klang og intonation. Til koncerterne tilstræber vi altid at giver tilhørerne en god musikalsk oplevelse.
 
Kontakt Brian Stenger Poulsen, hvis du er interesseret i at søge optagelse eller hvis du har en forespørgsel på en koncert.

Djurs Kammerkor er et ambitiøs amatørkor med ca. 30 sangere fordelt på stemmerne Sopran, Alt, Tenor og Bas. Koret har eksisteret siden 1984, og har siden 2007 været under ledelse af dirigent Brian Stenger. Læs om Brian her.
Repertoiret spænder vidt inden for den klassiske kortradition med korsatser for 4-8 stemmer.

Koret har typisk 4-8 koncerter årligt fordelt på forårs- og efterårssæsonen. Vi har givet koncerter på det meste af Djursland, i Randers, Århus og København, ligesom vi har haft korrejser og koncerter i bl.a. Norge, Holland, Ungarn og Tyskland.

Kontakt Djurs Kammerkor kontakt@djurskammerkor.dk