ULVA

 

CAOZ

                                      

RIME
CSILLA

VÅRE HUNDER

Ulva er født 12.06.11 og har vært med på litt av hvert. Vi har vært på "stretching-kurs", valpekurs, nybegynner, videregående og konkuranse-kurs i lydighet. Hun er utdannet Besøkshund og kan besøke syke og gamle på syke/gamlehjem!
Hun tok sin BH i okt/nov 2015. 

Ulva er ei rolig og tålmodig dame som elsker å leke og svømme! Hun er flink og forsiktig med små barn og de må gjerne klemme og klappe henne så lenge de gidder. Hun er en "sofagris" hjemme og vil gjerne ligge i fanget, men på tur er det hun som er "sjefen"! Hun er ekstremt ballgal :) 

Caoz er født 02.11.11 og har gått valpekurs og nybegynner-kurs i lydighet, agulity-kurs og ellers vært med å trene sammen med Ulva, men synes nok det er ganske "kjedelig" å ikke få lov å være "villbass"! For tiden trener vi i RIK (IPO) programmet og han har virkelig vist at han kan arbeide. Han har bestått BH, BSL1 og BSL2 på ca 1 år!
Han har også bestått BSL3 i 2015, og i mai 2016 reiste vi til Sverige og deltok på Schæferslaget som er en internasjonal konkurranse!! 
Der bestod vi og tok en 4 plass i SL3!!
November 2016 bestor han IPO1 i ekstrene forhold med pøregn og snø :) 
April 2017 bestod han SPH1 på Sviland.
Mai 2017 bestod han IPO-FH på Schæferslaget og kan krone seg med enda en internasjonal tittel :D!
November 2017 bestod han IPO2!! 
Dette er det ingen med Hvit Gjeterhund i Norge som har gjort før, så vi er utrolig stolt av han :D

Caoz er en mere forsiktig type enn Ulva. Han er en ekte koseklump og  elsker å ligge på ryggen å bli klødd.  Han "innviterer" gjerne til å leke eller bli kost med, men er ikke så vill i lek med andre mennesker enn de han kjenner. Han er en raring på mange måter, men en rolig og snill gutt. På skauen så hører jeg han mere enn jeg ser han!! Caoz er også spesielt glad i katter, han vil gjerne leke og kose med de, og han vet hvem som er sjefen! Han er fantastisk flink med valper og en super "onkel" for Rime!

Rime er født 25.06.13

Hun er virkelig et "lite" sjarmtroll! Hun har masse energi som det ikke alltid er like lett å få brukt opp :) Hun er fantastisk med valpene vi har hatt og koser seg masse med dem når de kommer på besøk! Hun er litt mer "forsiktig" enn Ulva og Caoz, og trenger litt mer tid på å "bli kjent" med både mennesker og andre hunder. Hun er en ekte "kjælegris" og vil gjerne ligge på fanget :)

Hun har gått LP-nybegynner og virker veldig lettlært, så lenge hun har fått "brent" litt energi først! Hun er begynt å trene i RIK-programmet høsten 2014 og tok BH i april 2015.                 I november 2017 bestod hun SL1 og nå trener vi mot en SL2 og/eller IPO1.

Csilla er født 19.04.2015 sammen med 9 andre søsken og er den første hunden vi beholder selv av vårt eget oppdrett.

Hun er en aktiv og tøff lita jente og skal trene i RIK-programmet som de andre. 

November 2016 bestod hun BH
April 2017 bestod hun SL1 
September 2017 bestod hun SL2 og nå trener vi mot SL3 og/eller IPO1

 

  
Caoz, Rime og Like poserer på
17 mai.
Ulva ligger inne og mater valpene.
15.05.2014
Ulva, Rime og Caoz

 

 
Kennel Albus Lupus | Borgeveien 30, 4658 Tveit - Norge | Phone: +47 95917019 | linda.supersaxo@gmail.com