Uge 3

17. januar 2014
Alle hvalpe trives og har det dejligt...
Nu er der for alvor kommet gang i hvalpene. Selv om de sover meget er der også tid til leg. Når de leger bjæffer og knurrer de af hinanden og skiftes til at bide sig fast i nakkeskindet... Vi får meget tid til at gå med at kigge og nusse hvalpe.
De er startet på torskerognsmousse med A38 og det er en fest...
De skal have deres første ormekur, idet hvalpe altid får spoleorm fra deres mor når de dier. Soya er en super hundemor og passer sit job til perfektion.
 
Vi har indrettet en ny stor hundegård i køkkenet hvor der er direkte udgang til haven så de kan lære at blive renlige. Vejret er desværre ikke med os. Der er kommet en ordentlig gang sne og det blæser meget kraftigt, så de må lige vente lidt med at komme udenfor.
 
De tager nye oplevelser i stiv pote og virker fremmelige og meget nysgerrige hvilket jo er en super ting i mange sammenhænge.

Der er fortsat ledige hvalpe til de rigtige mennesker og ingen hvalpe er fordelt endnu så alt kan ske. Vi har desværre et par udenlandske købere der er sprunget fra pga. import-omstændigheder - så hvis du mangler en præmiehvalp er det nu du skal ringe til Vivi på 40 86 89 35 eller skrive via kontaktformularen.
 
Hvalpene er klar til deres nye hjem den 19. februar... men hvis du ikke er klar til at modtage hvalp på det tidspunkt eller hvis du eventuelt skal på skiferie så beholder vi gerne hvalpen i længere tid uden ekstra omkostninger for dig! 
 
Hvalpene vil være egnede til aktive familier der vil træne hund og til al slags hundesport og selvfølgelig til hyrdning.
Begge forældredyr er arbejdende hyrdehunde som hviler meget i sig selv og som også sagtens udelukkende kunne være familiehunde med den rette aktivering... det må vi også antage at deres hvalpe kan i et eller andet omfang.
 
Begge forældredyr er meget afbalancerede, sociale og samarbejdsvillige og de er glade for børn... Hvalpene vokser op i en børnefamilie med hvad dertil høre af diverse støj, larm og "ballade" - så vi må antage at hvalpene er velprægede i forhold til den lydmæssige side og er selvfølgelig også vant til at omgås børn under supervision. 
Portrætter af hvalpene
Fælles billeder af hvalpene
Kennel min bedste ven v/Morten Beyer Vendelbo  | info@kennelminbedsteven.dk