Fra og til lufthavnen

Vælger du at tage en taxa fra/til El Prat lufthavnen, skal du regne med at det koster mellem 50-80 euro hver vej, alt efter hvor langt du skal hen.
Der er også den mulighed, at du kan tage et hurtigtog fra Estación de Barcelona Sants, som er Barcelona's hovedbanegård, direkte til El Prat lufthavnen. Det koster ca. 4 euro pr. person.
Vær opmærksom på at det er 2011 priser.

Metroen i Barcelona

Er velfungerende og nem at finde rundt i, der er selvfølgelig lige den hindring, som hedder sproget. Men anskaf dig et oversigtskort over metroen, så er du godt hjulpet.
I øvrigt er der det at sige, at metroen i Barcelona fungerer på samme måde, som i så mange andre storbyer.

Barcelona

Inden jeg begyndte på caminoen, havde jeg besluttet at tilbringe et par dage i Barcelona.

Her var så mange ting, som jeg gerne ville se, bl.a. nogle af Antoni Gaudi's bygninger, Picasso museet, den gamle gotiske bydel med smalle gyder, Ramblaen og ikke mindst havnen.
 
Jeg landede sent i Barcelona's El Prat lufthavn, da mit fly fra København var et par timer forsinket pga. tekniske problemer. Jeg tog straks en taxa ind til mit B & B i centrum af Barcelona. Taxachaufføren talte kun spansk og jeg kun engelsk/tysk/dansk, men med fingersprog og mit sparsomme spanske, lykkedes det at få aftalt hvor jeg skulle hen.
 
Min B & B værtinde, med hvem jeg havde haft kontakt direkte efter ankomst til Barcelona, ventede pænt på mig, selvom jeg først dukkede op omkring midnat.
Jeg blev modtaget med megen venlighed og blev vist godt til rette i et hyggeligt lille værelse, som skulle danne rammen om mit besøg i Barcelona.
Hyggeligt B & B midt i det gotiske kvarter i Barcelona. Stedet fandt jeg via budgetplaces.com.
La Princesa B & B, Carrer de la Princesa 12, Barcelona. Hyggeligt lille værelse og en venlig værtinde; Sonia.
Tom Patrique Langbak | Engvej 13, 1., -207., 9400 Nørresundby - Danmark | Tlf.: +45 30 20 39 10