Opret en gratis hjemmeside Opret en gratis hjemmeside
Opret en gratis hjemmeside

100% gratis hjemmeside

udvid efter behov

Start gratis nu
præcis ligesom 109382 andre
det siger vores glade kunder
 • Opret en gratis hjemmeside
  Charlotte Lassen
  Webbureauet KapKap.dk

  Jeg bruger dagligt Bricksite til at servicere mine mange glade web-kunder. Bricksite er lynhurtigt, og priserne er rigtig fornuftige!

 • Opret en gratis hjemmeside
  Christian Dyhr
  Sportscollege Horsens

  Jeg har brugt Bricksite i flere år. Hver gang jeg har haft brug for en ny funktion på min hjemmeside, kan den tilkøbes for et meget beskedent beløb.

 • Opret en gratis hjemmeside
  Charlotte Eland
  Kunstmaler / Galleri Eland

  Jeg har været glad bruger af Bricksite i flere år og kan varmt anbefale systemet både til privat- og virksomhedsbrug.

 • Opret en gratis hjemmeside
  engangspriser
  start 100% gratis - udvid efter behov

  Hos Bricksite er det let at gennemskue priserne. Der er nemlig ikke noget abonnement, og ekstra moduler, sider og lagerplads kan til tilkøbes for lave engangsbeløb. Lad mig give et eksempel: Du har oprettet en gratis hjemmeside (inkl. 10 sider og 25 mb plads), men du ønsker at kunne oprette flere sider/menupunkter. Her kan du fx hæve sidegrænsen med fem ekstra sider for et engangsbeløb på kun 39 kroner.

  Start gratis nu
 • Opret en gratis hjemmeside
  masser af funktioner
  siden 2006 - og der kommer stadig flere til

  Vi har efterhånden været her et godt stykke tid. Systemet rummer derfor også et bredt udvalg af moduler indenfor kategorier som design, kommunikation og e-handel. Det bedste indtryk får du dog ved at oprette din egen gratis hjemmeside. Så prøv endelig - det tager kun to minutter, og det koster dig ikke en rød reje!

  Start gratis nu
 • Opret en gratis hjemmeside
  privat, firma, forening?
  alle kan være med

  Bricksite er et godt værktøj til private hjemmesider, virksomhedens profil på nettet, foreningshjemmesider - ja faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser. Uanset hvem du er, kan du oprette en gratis hjemmeside allerede i dag. Vi har designskabeloner og moduler, der matcher de flestes behov, og skulle du få brug for at udvide med flere funktioner, kan du finde et hav af udvidelser i vores online shop. 

  Som en del af din gratis hjemmeside får du adgang til et bredt udvalg af designskabeloner. Vi tilføjer løbende nye designs, og skulle du have behov for tilpasninger, kan alle designs tilpasses via modulet, Designstudio. Hvis du har erfaring med design af hjemmesider, kan du også vælge at starte med et helt "blankt" design og på den måde "style" det op fra bunden.

  Start gratis nu
glade brugere laver glade hjemmesider