Opret en gratis hjemmeside Opret en gratis hjemmeside

100% gratis hjemmeside

udvid efter behov

Start gratis nu
præcis ligesom 115557 andre
det siger vores glade kunder
 • Opret en gratis hjemmeside
  Charlotte Lassen
  Webbureauet KapKap.dk

  Jeg bruger dagligt Bricksite til at servicere mine mange glade web-kunder. Bricksite er lynhurtigt, og priserne er rigtig fornuftige!

 • Opret en gratis hjemmeside
  Christian Dyhr
  Sportscollege Horsens

  Jeg har brugt Bricksite i flere år. Hver gang jeg har haft brug for en ny funktion på min hjemmeside, kan den tilkøbes for et meget beskedent beløb.

 • Opret en gratis hjemmeside
  Charlotte Eland
  Kunstmaler / Galleri Eland

  Jeg har været glad bruger af Bricksite i flere år og kan varmt anbefale systemet både til privat- og virksomhedsbrug.

 • Opret en gratis hjemmeside
  Opret et gratis Website
  start 100% gratis - udvid efter behov

  Hos Bricksite er det let at gennemskue priserne. Det er nemlig som udgangspunkt gratis. Ønsker du ekstra funktioner, sider og lagerplads kan til tilkøbes for lave engangsbeløb eller du kan vælge altid at have adgang til alle funktioner og ubegrænset antal sider. Lad mig give et eksempel: Du har oprettet en gratis hjemmeside, men du ønsker et fedt slideshow eller ekstra sider. Her kan du fx hæve sidegrænsen med fem ekstra sider for et engangsbeløb på kun 39 kroner. Du kan også vælge vores All Inclusive, hvor du for en lav månedlig ydelse har adgang til ALLE moduler, ubegrænset antal sider m.m.

  Start gratis nu
 • Opret en gratis hjemmeside
  Gratis CMS med masser af funktioner
  og der kommer stadig flere til

  Vi har efterhånden været her et godt stykke tid. Systemet rummer derfor også et bredt udvalg af moduler indenfor kategorier som design, kommunikation og e-handel. Det bedste indtryk får du dog ved at oprette din egen gratis hjemmeside. Så prøv endelig - det tager kun to minutter, og det koster dig ikke en rød reje! Du kan øve dig så længe du vil uden at det koster noget og systemet er så nemt at du sagtens kunne få lyst til at hjælpe naboen. Det har vi bestemt ikke noget imod, så lav en hjemmeside med det samme :-)

  Start gratis nu
 • Opret en gratis hjemmeside
  Nem hjemmeside til privat, firma, forening?
  byg dit eget website - Alle kan være med

  Bricksite er et godt værktøj til private hjemmesider, virksomhedens profil på nettet, foreningshjemmesider - ja faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser. Uanset hvem du er, kan du oprette en gratis hjemmeside allerede i dag. Vi har designskabeloner og moduler, der matcher de flestes behov, og skulle du få brug for at udvide med flere funktioner, kan du finde et hav af udvidelser i vores online shop. 

  Som en del af din gratis hjemmeside får du adgang til et bredt udvalg af designskabeloner. Vi tilføjer løbende nye designs, og skulle du have behov for tilpasninger, kan alle designs tilpasses via modulet, Designstudio. Hvis du har erfaring med design af hjemmesider, kan du også vælge at starte med et helt "blankt" design og på den måde "style" det op fra bunden.

  Start gratis nu