Information

Find svar på nyttig information herunder:
 
Løb hele serien, hver anden dag eller de(n) dag(e), der blot passer dig bedst. Du er til enhver tid velkommen til at opgradere distancen, hvis du blot noterer det.
 
Ingen af ruterne er DAF-opmålte, men v.hj.a. ruteplanner og GPS-urer + en snas, så vi er sikre på, at vi ikke løber for kort - ingen snydes for meter :-)
Alle løbene vil dog være adgangsgivende og efterleve til den danske Klub100 Marathon, hvis regler kan nærstuderes her: Klub100's løbskriterier
Som tidligere skrevet, bestræber vi os på, at vi finde så velegnede ruter som overhovedet muligt. Så lidt trafik så mulig, men kombineret med flotte stier. Alle ruter vil naturligvis være afmærket, således at alle kan finde rundt uagtet tempo.
 
Til alle løb er du selv ansvarlig for din tid. Uret må ikke stoppes undervejs eller have aktiveret pausefunktionen. Desuden er du ligeledes selv ansvarlig for at notere tiden på deltagerlisten ud for dit navn således, at det bliver til en resultatliste, og vi kan udforme et diplom bagefter.
 
Til ethvert løb sættes en skraldepose op nær start (depot), som affald skal i. Affald hører til som indpakning af et produkt, i skraldespanden, i lommerne eller på forbrændingen. Affald hører under ingen omstændigheder til i naturen, tak! (-:
 
Prisen på hvert enkelt løb er 200 kr.* Vær venligst specifik om, hvilke(t) løb, du ønsker at deltage i, så vi kan registrere dig på den rigtige deltagerliste.
Hvis du tilmelder dig alle 5 løb inden marts tilgår april, så fås løbene til 800 kr.
 
*Som aktivt Klub100 Marathon Danmark medlem fås 25 % indtil 31. marts. Fremefter vil rabatten falde til 10 %.