Serier / Regionsløbene / Region Nordjylland

Region Nordjylland

Centrale oplysninger:

5. juni 2018 kl. 09.00
Adresse: Legindvej 30, 7900 Nykøbing Mors (Stor P-plads)
Rute: 7,1 km (opmålt med GPS-ur)
Overnatningsmulighed: Mulighed for 4-mandshytter + 2 overnattende til 1.298,- +  150,- pr. ekstra overnattende. Oplys gerne, at det er gennem Marathondanmark. Find sammen 4 (+2) og foretag én booking. Hytten skal forlades senest kl. 10 om formiddagen, men med i prisen er der adgangsbillet til badeland både mandag og tirsdag Link til overnatning.
Badeland: Gratis adgang til badeland for alle deltagerne - Kæmpe tak til Jutta Futtrup Mogensen som dels har sørget for ruten og dels for aftale med Jesperhus om badefaciliteter.
 
Ruten på skønne Mors, hvor bybusser forøvrigt har været gratis siden 2008, har start og mål ved Jesperhus Resort. Underlaget er primært i den smukke skov på grus- og skovstier i Legind Bjerge lige ud til Limfjorden og Sallingsundbroen. Desuden har vi 2,5 km på asfalt på rundstrækningen, mens der er lige knapt 100 højdemeter pr. omgang.
Jesperhus indeholder Skandinaviens største blomsterpark med alskens stauder, roser og kæmpe blomsterfigurer. Desuden rummer parken også massere forlystelser og karruseller.