Serier / Regionsløbene
 

Regionsløbene

Prisen på hvert enkelt løb er 200 kr.* Vær venligst specifik om, hvilke(t) løb, du ønsker at deltage i, så vi kan registrere dig på den rigtige deltagerliste.
 
Hvis du tilmelder dig alle 5 løb inden marts tilgår april, så fås løbene til 800 kr. Ved enkeltløbstilmelding inden 1. april får du 10 % i rabat (180,-) med undtagelse af løb tre i Givskud Zoo (Region Syddanmark)
Tilmelding sker ved at skrive en mail til slotsgaard_95@hotmail.com eller ved at skrive i vores gruppe på fjæsbog under Marathondanmark.
 
Bemærk venligst, at du kommer først på startlisten, når du har indbetalt pengene.
 
Der vil altid være mulighed for eftertilmelding til løbene, men vi vil virkelig værdsætte, at du tilmelder dig i god tid både af hensyn til medaljer og ikke mindst depot.
Vi har de medaljer med rundt, som vi har. Eftertilmelder du dig, kan du fortsat være sikker på medalje, men risikere at vente lidt, da vi skal eftersende den mod, at du betaler fragtomkostningerne ved sendingen - endnu et incitament til at melde til tidligt.
Dog har vi deltagermax på 50 af hensyn til dels medaljer og dels depotet.
 
*25 % rabat til aktive Klub100 Marathon medlemmer indtil 31. marts. Fremefter er rabatten dog kun 10 %.
Vær også opmærksom på, at løbet i Givskud Zoo koster 250,- men rabatprocenten for aktive Klub 100 Marathon medlemmer opnår samme rabat, som beskrevet ovenfor. 
 
Rejseafstande/tid mellem destinationerne:
Dag 1: Valby
Dag 1 -> 2: Valby -> Slagelse: 87 km, 55 min
Dag 2 -> 3: Slagelse -> Givskud Zoo: 175 km, 1 t. 49 min
Dag 3 -> 4: Givskud Zoo -> Dollerup Bakker: 72 km, 1 t.
Dag 4 -> 5: Dollerup Bakker -> Jesperhus: 66 km, 58 min