Dominasider / Irl slaver / Tidligere slaver / burning slave / Kæderne strammes

"Lykke er,

når det du tænker,

det du siger,

og det du gør

er i harmoni."

Mahatma Gandhi

Kæderne strammes

Af: burning slave
 
Miss L havde krævet barbering af pik og nosser samt at jeg medbragte en regnfrakke. Intet med at ankomme i særligt tøj, som sidst da jeg skulle ankomme i guldbikini. Da jeg så det med regnfrakken i mailen, fik jeg en tanke om, at Miss L ville tvinge mig til at være nøgen under regnfrakke mens, jeg slog græsplænen i regnvejr.
 
Men græsplænen var så våd, at den ikke kunne slås den dag. Alligevel indstillede jeg mig mentalt på at overgive mig helt til Miss L og lade hende bestemme hvad, der skulle ske uanset om det var ubehageligt for mig. Det afgørende var om det var til fornøjelse for Miss L.
 
Efter min ankomst blev jeg sendt ud at plukke brændenælder. Da jeg kom ind igen, blev jeg i en bestemt tone beordret til at tage tøjet af og derefter tage manchetter på arme og ben. Derefter blev jeg kommanderet hen og stille mig op ad væggen. Karabinhagerne blev gjort fast til øjerne på væggen og kæder blev bundet rundt om kroppen og benene og strammet. Et blindfold blev anbragt for øjnene. Da kæderne var kolde og stramme var det rigtig frækt at stå i mørket uden at kunne bevæge sig.
 
Efter en tid mærkede jeg at Miss L begyndte at stryge brændenælderne på mine brystvorter, mellem mine ben, på nosser og pik. Det gjorde sin virkning. Det sved, stak, brændte og pikken voksede. Jeg måtte heldigvis klynke og klage når jeg fandt behandlingen hård. Det gjorde jeg så.
 
Derefter blev der monteret klemmer på brystvorter, pungen og pikken. Og jeg blev overladt til mig selv bag blindfoldens mørke. Mens kredsede tankerne om at blive ført rundt ude i skoven, helt nøgen, i halsbånd og hundesnor, mens regnen silede ned.
 
 
Efter lang tid blev jeg løsnet og en tallerken blev holdt frem. Jeg prøvede at protestere lidt, men fik besked på at komme i gang. Jeg begyndte at onanere, vel vidende at Miss L ville tvinge mig til at slikke min sæd op og spise den. Hun ved godt at jeg ikke kan fordrage smagen og at jeg synes, det er meget ydmygende, at skulle spise det. Da jeg havde sprøjtet ud på tallerkenen var det bare om at komme i gang med at slikke det op og spise det. Jeg fik brækfornemmelser men gjorde det. Jeg kan godt forstå at mange kvinder ikke vil synke sæden når de giver blowjob. Efter en hyggelig snak var det tid til at drage af.
Louise