Dominasider / Irl slaver / Tidligere slaver / burning slave / De små røde trusser

"Lykke er,

når det du tænker,

det du siger,

og det du gør

er i harmoni."

Mahatma Gandhi

De små røde trusser

Den sidste sm-dag på året stod for døren.

Jeg var sat stævne i netstrømpebukser, sorte trusser og min nye, lange, sorte kjole.

Forvandlingen fra mand og til dette tøsekostume skete ude i skoven på vej til Miss L. Det var koldt men tørt. Jeg holdt ind på en rasteplads, der desværre var synlig fra vejen. Jeg kunne ikke køre længere ind i skoven da skovvejene så meget våde ud. Så jeg kunne nemt risikere at køre fast med bilen

På rastepladsen kunne jeg dog høre de forbikørende biler et stykke væk, så jeg havde mulighed for at gemme mig lidt bag bilen under omklædningen.

Først fandt jeg det påbudte tøj frem fra min taske. Derefter klædt jeg mig helt nøgen. Jeg stod nøgen et stykke tid og tænkte på min dejlige domina, samtidig med at jeg mentalt forberedte mig på, hvordan hun plejede at bidrage med varme i mere end en forstand. Den kolde vind smøg sig om min nøgne hud og jordens kulde trængte op i mine fødder. Jeg hørte en bil nærme sig og trak ind på bagsædet. Den kørte forbi uden at sagtne farten.

 

Jeg satte mig derefter ned på en træstamme bag bilen og trak netstrømpebukserne på. Derefter tog jeg sandaler på. Mens min tænder klaprede, trak jeg kjolen ned over hovedet. Til sidst trak jeg de små sorte trusser på.

Tanken om, at Miss L ville binde mig og tiltvinge sig adgang til mine baller, pik og nosser ved at rive eller klippe trusser og strømpebukser i stykker, ophidsede mig så meget, at min pik blev halvstiv, selvom det var koldt.

 

Pludselig hørte jeg en bil. Den sagtnede farten. Straks fløj den tanke gennem mit hoved, at den måske ville køre ind på "min rasteplads". Det gik samtidig op for mig at jeg skulle om foran min bil for at komme ind i den. Dermed ville jeg være synlig for alle, der ville holde ind på rastepladsen. Jeg krøb lidt i ly bag min bil. Den anden bil kørte dog videre og jeg skyndte mig ind bag rattet.

 

Jeg kørte derefter af sted mod Miss L's hus og håbede ikke at blive standset af politiet.

Jeg kom godt frem og mens jeg stod med min kjoleklædte bagdel ud af bilen og fandt min taske og en blomst til Miss L frem, kørte flere biler tæt forbi. De havde forhåbentlig nok at gøre med at holde øje med trafikken, så de ikke fik øje på manden i den lange, sorte kjole.

 

Jeg kom således sikkert ind til Miss L., der sad og ventede med kaffe og te. Hun fik sin blomstergave og et stort knus og nikkede tilfreds til min påklædning. Mens vi indtog morgenmaden fik jeg lov til at pakke en lille julegave op fra hende.

Gaven var et par knaldrøde G-strengstrusser i min størrelse. - de var meget flotte.

 

Jeg fik nu besked på at stille fodbad an til Miss L. Lunt vand og badesalt. Da hendes dejlige fødder. var nedsænket i badet, fik jeg besked på at tage trusser og strømpebukser af og tage de nye røde trusser på. Jeg fornemmede at hun var tilfreds med at mine baller var nøgne. Jeg fik besked på at hente hendes sorte plastikmåtte, lægge den ved hendes fødder, trække min kjole op og sætte mig på den. Plastikmåtten var forsynet med en masse plastikbørster, der gjorde den velegnet til at ligge udendørs, således at man kunne tørre sine snavsede støvler af. Men den var sandelig også yderst effektiv som siddeplads for en tøseslave med helt nøgne og ubeskyttede baller. Jeg prøvede kun en gang at ændre stilling, fordi det var for ubehageligt - det blev det bare meget, meget værre af. Plastikbørsterne stak nu både på nye steder og på de steder der allerede var blevet meget ømme.

Da Miss L var klar, tørrede jeg hendes fødder, rejste mig og fjernede baljen med vandet.

Det lettede på mine forpinte baller. Nu skulle fødderne renses for hård hud og smøres ind. Jeg troede derfor, at jeg være fri for måtten. Men nej, jeg blev kommanderet til at lægge måtten på en skammel og sætte mig på den, mens jeg ordnede Miss L's fødder. Det var rigtig hårdt at placere mine ømme baller på måtten igen. Men der var ingen vej uden om. Jeg søgte efter bedste evne at koncentrere mig om Miss L dejlige fødder, selv om det var vanskeligt.

 

Da fodbehandlingen var færdig blev jeg sendt efter "plastikbrættet", en anordning, der bliver anvendt til at opspænde pik og nosser. Jeg måtte tage de røde trusser af og pik og nosser blev bundet stramt op med en sort tråd og brættet blev monteret, således at pik og nosser var ført gennem et hul i brættet. På den anden side af brættet var nosserne hårdt udspændte og den stive pik bundet fast til brættet.

Nu gik turen hen til væggen med krogene. Jeg fik ordre til at tage håndledsmanchetter på og stille mig op ad væggen, hvor Miss L bandt mig fast.

Med et lystigt smil. begyndte Miss L nu at smøre, først de udspændte nosser, derefter pikskaftet og til sidst pikhovedet, ind i tigerbalsam. Det begyndte at brænde efter 1-2 minutter i sammen rækkefølge som det var påført. Derefter begyndte hun forfra, idet hun masserede endnu hårde og meget mere grundigt. Havde det gjort virkeligt ondt i første omgang voksede smerten meget i anden omgang når tigerbalsam trængte langt ind i den udspændte hud. Jeg måtte jamre mig en hel del. Jeg var på den anden side klar over at et pauseord ikke ville have øjeblikkelig virkning, så jeg forsøgte at bekæmpe smerten ved mine klagende lyde.

Miss L tog nu et eller andet slaginstrument og slog let på mine udspændte nosser. Det gjorde vanvittigt ondt. Isnende smertejag forplantede sig fra nosserne op i underlivet og helt op i brystkassen. Jeg er sikker på at hun kun tjattede lidt. Men det var tæt på at bringe mig til at bruge pauseordet - hvis jeg da ikke gjorde det og har glemt det igen!!

 

Efter en tid ophørte Miss L med sin smerteleg og gik hen og satte sig i sin lænestol. Men den brændende og sviende smerte fortsatte med at bølge gennem kroppen længe endnu. Først efter lang tid var smerten aftaget så meget, at det "bare gjorde ondt". Jeg kunne lide i tavshed.

 

Jeg begyndte efter lang tid at få ondt, nærmest krampe i min højre arm og måtte bede om at blive bundet ned.

Det skete hurtigt. Jeg måtte lægge mig på sofaen med et tæppe over mig for at blive rekreeret lidt. Balsambehandlingen, slagene på nosserne og plastikbrættet, der holdt alting udspændt gjorde at det bestemt ikke var smertefrit. Men efter næsten en time oplevede jeg, at det kun var brættet, der smertede hver gang jeg rørte mig lidt således at der blev trukket i nosserne.

 

Seancen og dagens legetid var ved at være slut. Jeg blev beordret til at rejse mig således at Miss L kunne afmontere plastikbrættet. Smerterne lettede under processen. Lige indtil de tynde tråde, der var bundet omkring pik og nosser blev løsnet. Så strømmede blodet til under en voldsom smerte. Og selvom jeg fik meget travlt med at massere pik og nosser, gik der alligevel en tid inden alting faldt til ro.

Jeg fik besked på at tage de røde G-strengstrusser på under mit almindelige tøj.

Derefter kunne jeg pakke min øvrige kvindelige beklædning i tasken og drage tilbage til virkeligheden - takke for dette års mange fantastiske møder med min herskerinde og ønske glædelig jul og godt nytår. Der er allerede aftalt to møder i det nye år.  

Louise