9 Gode Typer™ / - mennesker er heldigvis forskellige
 

Styrk dit fundament med Enneagrammet som model

Enneagrammet er en praktisk psykologisk model, der sætter rammen for menneskers personlige karakter. Modellen henviser til 9 persontyper, som hver repræsenterer et verdensbillede og en grundtype, som har betydning for deres kernemotivationer. Symbolet er et procesdiagram, som viser os, hvor vores karakter har base og hvorfra vi henter ressourcer og adfærdsmønstre, når vi er i et mentalt over- eller underskud. 
Læs mere om Enneagrammet.

Individuel udvikling

Find din base og styrk dit fundament

Ved at falde på plads i typologien får du svaret på dine ubevidste motivationer, egne værdisæt og personlige kompetencer, som danner rammen om dit fundament i privatlivet og styrkerne i det gode arbejdsliv.
 

Frigør det ubrugte potentiale

- og spil hinanden stærke!

Mennesker er heldigvis forskellige! Alligevel har vi har en udpræget tendens til, at forvente og stille krav til hinanden, baseret på eget grundlag og verdenssyn. Fundamentet for at etablere den gode relation er tillid, som bygger på gensidig forståelse og respekt. Derpå bygger vi MOD til, at bruge hinanden netop der hvor vi er stærkest og evnen til, at bede om hjælp når og hvor vi har brug for det. Uanset om du vil ændre CLASH til SYNERGI i private relationer eller udvikle TEAM i stedet for arbejdsgrupper, er Enneagrammet nøglen til sunde relationer.

Vær autentisk som leder

- og hold op med at spænde ben for dig selv!

Når mennesker sættes i leder positioner, fremtræder typologiens kerneelementer særdeles tydeligt. Særligt interessant er det, at kigge på de situationer, hvor lederne har en særlig evne til at spænde ben for sig selv. Nøglen til dit Excellente lederskab findes i de 9 Gode Ledertyper.
PIA KOKHOLM | CVR: 34011206 | Villa Blide, Tvendagervej 15, 2750 Ballerup  | Tlf.: 23651414 | mail@piakokholm.dk