KOM FRA VANE TIL BEVIDSTHED

- OG BRING DIG SELV I MENTAL BALANCE

Vi arbejder med den sværeste del af bevidsthedsarbejdet, nemlig vores ubevidste vaner og mønstre. Alt det vi bare gør uden at tænke nærmere over det - og som vi egentlig ikke er bevidste om. Integral Coaching hjælper dig med at indse, tage ejerskab og acceptere dine styrker så vel som svagheder. De fleste har en tendes til at blive ved med at agere på samme måde og alligevel forvente et nyt resultat - den egenskab stopper her.

Få kortlagt din personlige profil og bliv bevidst om dine uhensigtsmæssige vaner, dermed finder du nye veje at gå.

Coaching

- er støtte i selvindsigt & udvikling

Al udvikling starter med selvopdagelse, der gør at du finder hele dig og alle dine ressourcer. Coaching handler i korte træk om, at få hjælp til at hjælpe dig selv - din coach har alene til opgave og hensigt, at støtte dig i denne proces.
Det er vigtigt at du tager dig tid til, at tage tingene ind og at du er villig til at opdage mere omkring dig selv, for at coaching skaber værdi og effekt. 
 
 
 

Coaching for 2

Mød e 9 Gode Typer

Ændre clash til synergi

Et er, at skulle lære sig selv at kende til fulde og udvikle sig derfra. Det er en helt anden og langt større opgave også, at skulle rumme og forstå et andet menneske med et helt andet perspektiv. I kan med stor fordel og garanteret effekt udvikle jeres relation med et fælles coachingsforløb.
Hvis I er et privat par, der overvejer at blive gå hvert til sit - så har I ikke prøvet alt uden dette forløb!

Kontakt mig for nærmere dialog

 
 
 
PIA KOKHOLM | CVR: 34011206 | Villa Blide, Tvendagervej 15, 2750 Ballerup  | Tlf.: 23651414 | mail@piakokholm.dk