S

Referencer

Tak for et effektivt og intenst terapiforløb i forbindelse med min skilsmisse. Hvor du fik mig til at se fremad ad og hurtigt komme igennem min sorg, og være opmærksom på hvilken kone jeg frem over søger der passer til mig. Tak for alle de indsigter og nyttige værktøjer jeg fik på kort tid. Jeg kan arbejde videre med. Som du ved kan man ikke være nede psykisk i min position, derfor betød det meget for mig at jeg kunne komme så hurtigt til og få et intenst forløb, så jeg hurtigt kunne komme videre. Tak for hjælpen.
Adm. Direktør

  

KÆRE FLEMMING

 Når jeg er sammen med dig , giver du mig en styrke , som jeg ikke var klar over jeg er i besiddelse af . En styrke der på mange plan , gør mig i stand til at mærke , den sande smerte og frustration , der ligger gemt i mig. Jeg bevæger mig igennem nogle landskaber , jeg ikke har ville betræde , eller ikke var klar over eksisterede . Jeg får tiden til , at gå i dybden med min proces og jeg føler mig sikker og hel når vi arbejder. Din baggrunds viden og indlevelsesevne oplyser mig med "aha" viden , jeg ikke kan forstå , jeg har kunne leve uden. Jeg er så meget mere mig selv , lettet og fri når vi har været i proces , så jeg får overskud til at arbejde mere i dybden . Fantastisk .  Hele dagen har jeg gået med den fedeste ro og overblik efter vores møde igår.  Mit største problem er, at nu begynder jeg , at ville hjælpe andre , med deres fordi jeg selv får overskud. Jeg har været i forskellige proces forløb og har aldrig oplevet det så intenst , som det jeg oplever med dig .

-TAK-    Alan

 

Det føles nogle gange som om, Flemming kender kvinder bedre end vi selv gør.
Flemming har varme og humor, og så er han en eminent terapeut.
Han formår at rumme og lytte nærværende, hvilket skaber en tryg atmosfære.
Her er blandt andet rum til at sige alle sine forbudte tanker højt - hvilket kan være lidt ensomt at gå med alene.
Det, der gør Flemming lidt anderledes, efter min mening, er at han formår at kombinere krop og sjæl.
Jeg har også være i parterapi, og her anvendte han bl.a. åndedrætsøvelser, hvilket var en skøn oplevelse at dele med min kæreste.
 
 /Nina

Hvor er det vildt jeg har fået det så meget bedre med min kone efter bare to gange, jeg har lige anbefalet dig til en kammerat. Hvor ville jeg ønske jeg havde lært det jeg kan nu noget før. Tænk der skulle så lidt for at jeg fik kontakt med min kraftfuldhed frem i lyset. Vi har haft det vildeste sex efter mit besøg hos dig. Tak. ! Datamatiker.

”I terapien hos Flemming har jeg følt stor rummelighed og tryghed til at mærke, hvem jeg er. Hans opmærksomhed og støtte og hans måde at stille spørgsmål på, har været guld værd for mig. Han er god til at åbne situationen op og få værktøjet frem i mig, så jeg føler, jeg har handlemuligheder.”
Line, skuespiller.

 
HEj Flemming da jeg kom til dig var jeg opgivet på Rigshospitalet sexologiske klinik og hos urologen var der ikke meget håb for mig at spore efter 3 oprationer af min penis der var skæv. Jeg kunne ikke se ejg nogen sinde skulle få en kæreste igen. Men efter samtaler hos dig, fandt jeg livsglæden og håbet for et seksuelt samliv igen og har nu den sødeste kæreste og et godt sexliv, tak fordi du fik vendt mit syn på mit liv så jeg fandt lykken og kærligheden igen, jeg er dig evig taknemmelig. jeg ønsker at være anonym da jeg er kendt i medierne og ikke ønsker at at blive kendt for dette.

”Jeg følte mig som en løve i et bur. Jeg og min kæreste var kørt fast i vores forhold og jeg opsøgte Flemming fordi jeg gennem en ven havde fået ham anbefalet. Mit mål var at finde ind til mig selv. Jeg ønskede at få mit forhold til at fungere, men var også ude på at finde ud af om det overhovedet kunne lade sig gøre eller om jeg skulle gå for meget på kompromis med mig selv. Det har været hårdt, jeg har sammen med Flemming rykket grænser og slugt kameler men han har været en fabelagtig vejleder. Han har fået mig til at få øjnene op for hvor vigtigt det er at stå ved mig selv og følge mit hjerte. Jeg har fået overblik over hvad det er for elementer i mig der tager styringen i forskellige situationer og dermed har jeg fået et rigtig godt redskab til selv at styre og stå ved mig selv. Dette har gjort mig levende og frem for alt har jeg ved at finde mig selv opdaget at jeg er sammen med den dejligste kvinde som jeg lige har friet til. Løven er sluppet løs. Tak Flemming - Du besidder lige præcis det der skal til.”
Michael Schjerling, Fysioterapeut, Ernærings- og livsstilsvejleder.

”Jeg forstår ikke, hvordan du kan indleve dig i, hvordan mennesker du ikke kender tænker og reagerer. Det er dejligt at komme og mærke din ro og mærke din tillid og indlevelse. Den får mig til at tro og styrke på, at jeg kan lykkes med at komme i mål.”
Gartner

”Jeg har dels gået i parterapi og individuel terapi hos Flemming. Når jeg har siddet fast i et problem, som har virket uoverskueligt, så har Flemming hjulpet mig til selv at finde løsninger gennem samtale eller gestaltterapi. Desuden har jeg, gennem Flemming, lært meget om hvordan jeg kan gøre mit liv lettere ved at blive mere bevidst om mine behov i forskellige situationer/reaktionsmønstre. Han er bare go´!”
Tina Jakobsen, universitetsstuderende.

”Flemming er verdensmester i empati. Aldrig har jeg følt mig så forstået, set og rummet som når jeg har været til terapi hos Flemming - uanset om det har foregået i samme rum eller over telefonen. Med sin fantastiske intuition og faglige ballast har Flemming gang på gang formået at guide mig igennem mit indre. Derved har jeg lært mig selv bedre at kende og mit liv er blevet mere intenst og nærværende. Tusind tak for det!”
F., it-koordinator

”Meget klar og dybtgående terapi. Selv pr. telefon er terapien/coachingen meget nærværende og effektfuld. Har haft meget glæde af at kunne få sessioner over telefonen med kort varsel.”
Susanne, pædagog

”Jeg vil bare kort sige at du er utroligt nærværende, jeg følte mig meget set og rummet af dig. Tak for hjælpen. Send nogle visitkort så vil jeg anbefale dig til veninderne.”
Sygeplejersken

”Tak for hjælpen med at springe ud. Du har virkelig evnen til at vende ting på hovedet så de virker ligetil. Det var pludselig så nemt at stå ved mig selv efter samtalen med dig. Mit liv er blevet så meget nemmere. Jeg har kun oplevet positiv respons. Jeg kan ikke huske, jeg har været så lykkelig før. Jeg har fået min energi tilbage.”
Kontormanden

”Jeg er imponeret over, hvad en terapitime kan gøre af forskel. Tak fordi jeg fik nye kræfter og lyst til at studere videre på universitetet.”
N., universitetsstuderende.

”Efter at jeg deltog i kurset ”Det gode liv” hos dig, fik jeg den kvinde jeg ønskede og et barn og er lige blevet færdig med min uddannelse som pædagog. Tænk, jeg klarede det trods min ordblindhed.”
Jacob, pædagog.

”Jeg har været med i et længere gruppeterapi forløb med titlen ”Elsk dig slank” som Flemming afholdt i Fitness.dk regi. I gruppeterapien blev jeg overrasket over, hvor lidt min spiseforstyrrelse har at gøre med mad, og hvor meget den har at gøre med min evne til at kende mine behov, udtrykke dem og fastholde dem. Kort sagt at få min selvbestemmelse over mit liv tilbage. Jeg har en meget kræftramt familie. I gruppeterapien er jeg blevet bedre til at tage vare på mig selv, det har betydet at jeg er mere opmærksom på, hvad jeg spiser og jeg får trænet nu. Førhen kom mine behov i anden række.”
Regnskabsassistent

”Jeg har arbejdet meget med mit forhold til min mor og har fået et meget bedre forhold til hende og min bror. Jeg har fået en familie. Jeg har tidligere set rødt når jeg så min mor, nu har jeg oplevet hendes kærlighed. Det har været en hård kamp at sige fra over for den måde hun har manipuleret følelsesmæssigt med mig. Jeg føler mig mere hel nu og har nu lyst til at være sammen med min mor. Før undgik jeg hende, fordi jeg ikke kunne sige fra, og fordi jeg tog for meget ansvar for hende og for lidt for mig selv. Nu har jeg fået så meget selvværd at jeg kan sige fra og til og ved hvad der er mine behov. Jeg følte mig før forsvarsløs over for hende og havde bare lyst til at tage afstand til hende, ved ikke at tage kontakt. Nu kan jeg sige fra og være tydelig.”
Pædagog

”At være overspiser hænger også sammen med at ville være perfekt til det hele. Jeg har arbejdet meget med min skam over ikke at være perfekt. Jeg har arbejdet med skammen over at dumpe på universitetet. Jeg kan nu tage stolthed i jeg dumpede på universitetet, og da jeg gik til re-eksamen fik jeg en af de bedste karakter, der er blevet givet på studiet. Jeg har fået mere ud af at gå her end hos min psykolog, der var det mere en sludder for en sladder. Her i gruppen går Flemming til en, der hvor jeg har lyst til at undslippe, hvor det gør ondt. Men det er fedt bagefter og mærke hvor stærk jeg bliver. Jeg har aldrig før følt at min mor elskede mig, det oplever jeg nu. Det er så dejligt. Det havde jeg ikke kunnet uden terapien.”
Studerende

”Jeg valgte at gå i terapi hos Flemming fordi han arbejder med psykisk syge og fordi jeg selv har været indlagt på psykiatrisk afd. Det giver en tryghed at vide at han ved hvad jeg taler om og ikke bliver forskrækket når jeg siger jeg har været indlagt. Ellers har jeg været glad for hvordan han har hjulpet mig til at finde min maskuline styrke og mit livsformål. Jeg har fået Flemmings hjælp til at finde min retning i livet, så mit liv har fået større mening.”
Journalisten, Hans-Jørgen

”Jeg har nydt godt at have telefon konsultation hos Flemming i forbindelse med min skilsmisse, hvor jeg var helt i chok over at min kone ville forlade mig. Her har Flemming hjulpet mig med at fordøje og lære af mine fejl så jeg kan blive en bedre partner i næste relation jeg indgår. Det var nemmere for mig at udtrykke mine følelser i telefonen. Tak for hjælpen.”
Urmager, Peter Hansen

”Jeg havde hørt godt om Flemming gennem en ven fra NA, som anbefalede ham fordi han har arbejdet med narkomaner. Jeg er selv tidligere stofmisbruger og det er sårbart at tale om min fortid. Der er mange ting jeg har gjort, jeg føler skyld og skam over, så det er vigtigt at finde en terapaut der kunne rumme mig og det må jeg sige at Flemming gør. Hans evne til at give medfølelse så jeg lærer at holde af mig selv og tilgive mig selv og slippe mit selvhad og der med opbygge mig selv. Jeg er så taknemmelig for den hjælp jeg har fået. Jeg er altid gået glad og opløftet ud af døren efter en konsultation.”
Mekaniker, Michael

Tak for de gode vaner jeg har fået efter jeg har fået styrket mit sunde forsvar ved at gå i overspisergruppen. Jeg har tabt 16 kg. Jeg cykler nu 14 km om dagen og har styr på mine spisevaner. Jeg er oven i købet begyndt at savne min mor, som jeg har haft et meget problematisk forhold til, som du ved vi har arbejdet meget med. Jeg føler jeg hviler i mig selv. Det går godt på universitet. Jeg får gode karakterer. Jeg fordømmer ikke mig selv mere Jeg er ikke stresset mere. Jeg er ikke længere bange for om jeg kan leve op til mine forældres forventninger. Jeg får nu den opbakning fra mine forældre jeg har brug for. Det er blevet klart for mig hvor meget vi elsker hinanden. Jeg er glad for min krop og tør nu vise mig nøgen for min nye kæreste med lyset tændt. Han er bare så dejlig. Jeg tænker om mig selv hvor er jeg smuk, folk må gerne se mig. Jeg er blevet mere voksen på det år jeg har gået i gruppen. Når jeg går i byen for at feste er jeg ikke længere afhængig af fyrenes opmærksomhed og jeg drikker ikke alkohol. Før var jeg bange for om jeg ikke var god nok. Nu har jeg bare en indre ro og glæde og tillid. Det er bare så dejligt. Jeg har aldrig udviklet mig så meget i mit liv som i den her gruppe. Det er mig der styrer mit liv nu, Super. Jeg tænker hele tiden når jeg gør noget ”Er det her noget der er godt for mig, der bringer mig i mål”. Tak for hjælpen. Du er bare så god Flemming!
Anni, Universitet stud.

Flemming Bogø - Psykoterapeut, Sexolog  | Tlf.: 26 74 49 33