S

 
Først vil jeg sige velkommen til Soulmate-Art
 
Soulmate-Art ejes af:
 
Lotus, jeg er 42 år gammel og Autodidakt kunstmaler, jeg har malet i mange år, og har til tider skiftet min stil ud med andre måder at male på.
Som årene er er gået så er der kommet nye selvlærte teknikker frem, jeg elsker at blande en masse forskellige ting sammen og lade disse handlinger tage form. 
Mit primære mål er at række ud over mine egne grænser og skabe "Billedet"  der fanger dit øje, dette "Billede" der siger dig at det må du bare eje. 
 
Jeg arbejder kun i Acryl maling, da jeg desværre ikke tåler lugten af Olie maling, men til gengæld bruger jeg en masse andre ting til mine malerier, sandspartel og gibs er bla. nogen af disse ting som jeg bruger meget flittig.
 
Jeg henter inspirationer fra bla. mennesker, Klassisk musik og opera, meditation og mm. 
Jeg arbejder bedst når jeg er alene, i det jeg går helt ind i mig selv, min omverden forsvinder ganske simpelt  ikke engang mad og drikkelse og eventuelt tobakshunger eksisterer, det eneste der betyder noget det er mine penlser og mit lærrede, selve motivet kommer flydende helt automatisk.
 
Hvis du skulle ligge inde med et ønske om at få malet et personligt billede af enten dig selv, kæreste, eller barn så kontakt mig, sammen finder vi ud af motivet.
 
Soulmate-Art 
By Lotus 
  

 

Soulmate-Art by Lotus