Tobie Wiberg - Stylecoach og slankekonsulent

Styleoplæg

 
Inviter veninderne eller kollegerne til en hyggeaften( ca 3 timer), hvor jeg laver et oplæg om fejlkøb, kropsformer, accessories,  garderobetjek, nye kombinationer og stylekerner mm. 
 
Her kombinerer jeg både teori med praksis og eksemplificerer og visualiserer principperne med mit stylekitt og i samarbejde med jer.  
I medbringer selv evt. fejlkøb, accessoris og godt humør.
 
Jeg giver jer muligheden for at blive bevidst om jeres stylekerne, kropsform, og karakteristika, endvidere vil i modtage principperne for garderobetjek, fejlkøb og brugen af accessories og farver. Dette vil medvirke til at I vil blive bedre til at undgå dyre fejlkøb, samt optimere jeres garderobe og personlige stil.
Inviter veninderne eller kollegerne til en hyggeaften, hvor jeg laver et oplæg om fejlkøb, kropsformer, accessories, garderobetjek, nye kombinationer og stylekerner. Aftenen tager cirka tre timer.
 
Undervejs kombinerer jeg teori med praksis og eksemplificerer og visualiserer principperne med mit stylekit i samarbejde med jer. I medbringer selv eventuelle fejlkøb og accessories.

Jeg giver jer muligheden for at blive bevidste om jeres stylekerne, kropsform, og karakteristika. I vil desuden få styr på principperne for garderobetjek, fejlkøb og brugen af accessories og farver. 
 
Aftenen vil hjælpe jer til at undgå dyre fejlkøb og til at forbedre jeres garderobe og personlige stil.

Polterabend

 
Ved et polterabend-arrangement får både den kommende brud og resten af tøserne inormation og inspiration om styling.

Først gennemgår jeg principperne for garderobetjek, stilkerner, kombinationsmuligheder, brugen af accessories og farver. Jeg visualiserer med mit stylekit sammen med jer.

Herefter kommer bruden i centrum, og jeg giver hende en mini-styleguide, så hun får viden om sin kropsform, snit, farver, kombinationsmulgheder, brugen af accessories og meget mere.

Arrangørerne modtager et style- og datacard, som udfyldes bedst muligt inden selve dagen. Den kommende brud modtager efter arrangementet en afsluttende mail om de ting, vi har talt om i forhold til hendes mini-styleguide.

Arrangementet tager 2 timer.
Personlig stylist og slankekonsulent Tobie Wiberg  | Tlf.: 23 60 29 57 | toble2005@yahoo.dk