Om MHF

MHF Brolægning & Transport
MHF Brolægning & Transport blev startet i 2001 af Michael H. Frede og har siden da været i positiv udvikling. Idag beskæftigere virksomheden 10 dygtige folk og har en række gode samarbejdspartnere over hele landet.

Faglighed, kvalitet og god service
Hos MHF Brolægning & Transport og sættes faglighed, kvalitet og god service i højsædet. Vores medarbejdere er højt specialiserede folk med flere års erfaring. Vi benytter de nyeste maskiner i vores arbejde og samarbejder udelukkende med leverandører som vi ved leverer kvalitetsprodukter hvorved resultatet bliver holdbart og optimalt.

MHF og miljøet
Vi vil gerne være blandt de bedste indenfor vores fag, dette kræver at vi følger med behovet og udviklingen i samfundet, men det kræver også at vi er nytænkende i forhold til løsninger, arbejdsgange og materialer, således at miljøet skånes. Kort sagt vi leverer miljørigtige løsninger fra start til slut. 

Effektivitet og fleksibilitet
Vores dygtige folk sikre effektiviteten, men det gør få transporter også...
For eksempel bestræber vi os på at udnytte lasteevne og returlæs på en hensigtsmæssig og miljøvenlig måde. Vi er fleksible og kan hurtig omstille os hvis der er ændringer i et projekt.

Konkurrencedygtige priser
Her på sitet kan du finde en prisberegner som kan givet et overslag på hvad en given opgave kan komme til at koste. MHF har konkurrencedygtige priser og høj kvalitet.

Kontakt os
Kontakt os gerne for mere information og priser enten på mail eller telefon 26 36 17 02.

MHF Brolægning & Transport  | Tlf.: 26 36 17 02 | michael@26361702.dk