Kunderne oplever

Jeg har tredoblet min omsætning
Klaus Andersen Direktør for Super Display ApS
 
”Da jeg mødte Coco, var mit problem, at jeg solgte for lidt i mit firma, hvor jeg sælger displays til forretninger. Jeg har været på to kurser, hvor der efter hvert har været tre-fire opfølgende samtaler. Begge kurser har givet mig nogle gode værktøjer til at komme videre, bl.a. har de forskellige modeller til at analysere et salg været gode for mig. Der har måske ikke været så meget nyt – altså ting, som jeg ikke vidste i forvejen – men min opmærksomhed, omkring hvad der er vigtigt, er blevet skærpet. De såkaldte one-to-one møder med bl.a. videooptagelser af en salgssituation har enormt brugbare, da jeg her opdagede, at jeg ikke var særlig god til at lytte – noget, som faktisk forhindrede mig i at møde kunden, hvor han/hun er. Jeg har i dag lært at holde min mund og i stedet spørge ind til, hvad kunden har af behov. Det har været en fin træning bare at lytte til kunden og nøjes med at tilbyde dem min hjælp fremfor bare at forsøge at sælge dem noget. På samme måde er Coco også fin til at følge op og spørge, om jeg f.eks. kunne et eller andet på en anden måde. Kurserne har på alle måder været utrolig positive, og selv om jeg ikke umiddelbart før nu har kunne måle effekten på min omsætning, har jeg i august måned faktisk tredoblet min ordrebeholdning i forhold til månederne inden. Efter at have taget de nye teknikker i brug, har jeg fået mange flere møder og flere aftaler i ordrebogen. Inputtet har været brugbart fra dag et, selv om jeg finpudser mine teknikker her dag. Alt i alt foregår kurserne i nogle trygge rammer med nogle kompetente konsulenter, som ved, hvad de taler om. Før hen var jeg altid lidt skeptiske omkring, hvad konsulenter kan bidrage med, men det har Coco nu gjort til skamme.”


Mere overskud og selvtillid
Søren Goldstrand EG Reatil A/S 
 
"Jeg arbejder som kørende sælger for EG Retail A/S, tidligere EDB-Gruppen, og trængte på et tidspunkt til at få et skub i den rigtig retning. Stresset var jeg ikke decideret, men flere ting både jobmæssigt og privat var begyndt at gå mig på. Jeg er ikke til noget psykologiserende hokus-pokus, men Coco Hallas har været god til at holde det nede på jorden.
Hun anbefalede mig at tage to kurser, 360 grader og Syv gode vaner, som begge har betydet, at jeg har fået meget mere overskud i min hverdag. I kurset, 360 grader, indgår bl.a. en personlighedstest, som gjorde, at jeg har kigget meget ind mig selv, da jeg til at begynde med nok var lidt nedtrykt og ikke følte mig tilstrækkelig. Så jeg har fået et godt indblik og forståelse for, hvad mine kompetencer er, og hvordan jeg bruger dem bedst. Begge kurser har været effektive værktøjer til at gå ind og justere på ting, som kunne være anderledes, så jeg har også fået flyttet en del grænser. Før hen kunne jeg f.eks. blive irriteret over bestemte personer, men i dag har jeg lært at acceptere, at man ikke kan med alle mennesker, og at man bare må lade dem passere gennem sit liv – og forsøge ikke at tiltrække dem. Det har også været positivt at se forskellen på min attitude, da vi lavede personlighedstesten igen som en evaluering på min udvikling. Det andet kursus, Syv gode vaner, har også givet mig nogle gode redskaber til at håndtere slippe en opgave og stole på, at andre kan gøre den færdig. Jeg har fået sat struktur på mine mål og går derfor til opgaverne med et positivt og åbent sind, hvilket har givet pote i forhold til mine kunder. I det hele taget har jeg fået frigivet flere ressourcer og er blevet en gladere person med mere selvtillid og et højere selvværd.”
 
 
Jeg har fået gang i min virksomhed med de rigtige værktøjer
Kristine Nygaard, Direktør for Kiss The Frog:
 
”Jeg har taget i alt tre kurser hos 4 Innovation, som alle har været super gode for mig. Jeg har hyret Coco Hallas ind som fast salgscoach, som jeg har møder med to gange om måneden. Først og fremmest har jeg fået rigtig meget ud af testen, som hjælper en til at få afklaret, hvad ens værdier og behov er. For blander man de to sammen, som jeg gjorde før kurset, kan man have svært ved at komme ud over rampen med ens firma. Ens behov kan på den måde blive en hæmsko. For mit vedkommende er jeg blevet bevidstgjort om, at hvis jeg i samvær med en kunde er i mine behov (at lykkedes, at blive elsket, at få fred, at blive accepteret) i stedet for i mine værdier (at skabe, at designe, at føle, at opdage), så kan jeg virke krævende og søgende efter anerkendelse. Når jeg i er mine værdier, kan jeg i stedet finde en fælles platform med kunden i forbindelse en evaluering, hvor jeg kan raffinere produktet efter kundens ønske – i stedet for at blive småsur over en eventuel mindre positiv feedback. På den måde har kurserne givet mig en god læring af allerede erfarede forløb med kunder. Af rigtig effektive værktøjer for mig har været SMARTE-modellen og video-interviewet, hvor man bliver bevidstgjort om ens adfærd i en salgssituation. Personlig fik jeg en ”optur” over at se, at jeg faktisk virkede ret overbevisende, men selvfølgelig er der altid noget, som kan strammes op. Det, at der er meget psykologi i hendes kurser, tror jeg, er en stor fordel for at forbedre ens salgsevner.”
4 innovation v/ Coco Hallas | Byledet 1, 2820 Gentofte - Danmark | Tlf.: +45 21 74 89 98 | coco@4innovation.dk