OM OSS

Vår familie består av min mann Pål, Marcus 18 år, og meg selv Linda.

Vår familie består også av Ulva, Rime, Csilla, Gråvind,  Lucy og 3 katter!

Vi bor landlig til på Tveit i Kristiansand. Vi har ca 200m2 innegjæret "hage"/hundegård" og skogen så og si rett utenfor døra!

Jeg er "hjemmværende" og bruker meste parten av min tid på hundene. Jeg er på skauen iallefall 2-3 timer ca annehver dag hvor hundene kan løpe fritt, og de andre dagene er vi på trening med alle hundene.

Vi er utrolig fornøyde med valget av rasen og velger nå å "dele" disse fantastiske hundene med flere som ønsker seg en super familiehund, en god brukshund, eller om du er interresert i Lydighet, Agility, IGP(RIK)/NBF, spor, eller annet!! Disse hundene kan brukes til det meste med riktig trening og stumulering!!

 

 

Min kjære bestefar døde 12.06.2017, på Ulva's bursdag 
Han var stadig på besøk, selv når helsa var svært dårlig. Han elsket å være sammen med hundene. Den siste tiden klarte han ikke å komme seg ut, og da stilte jeg og de valpekjøperne som bor i byen opp på døra hans for å komme på besøk, med hundene :D! Han var høyt elsket og nå dypt savnet 

---------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------
Her er er min bestefar godt plassert der han liker å være, sammen med alle hundene! Vi ser han heldigvis ganske ofte, om han er hos oss, eller jeg tar med meg hundene til han :) Han bor på eldrehjem og samtlige av de som jobber der, "kjenner" godt til hele flokken vår :) Han er "årsken" til at Ulva er blitt besøkshund, så da er han sikker på at vi alltid kan komme å besøke han! Han ble 91 år 10.05.2016
Våre beste turvenner er en liten flokk med Leonbergere :)
Ower best hiking-friends is a small pack of Leonbergers :)
Vår første valp i eget oppdrett :)
Albus Lupus Prima Alba
Pål og Caoz
Jeg og Ulva
 
 
Kennel Albus Lupus | Borgeveien 30, 4658 Tveit - Norge | Phone: +47 95917019 | linda.supersaxo@gmail.com