Vom Traum Sweet Lucy
ULVA
CAOZ
RIME
FEEBEE
CSILLA
GRÅVIND

VÅRE HUNDER

Ulva er født 12.06.11 og har vært med på litt av hvert. Vi har vært på "stretching-kurs", valpekurs, nybegynner, videregående og konkuranse-kurs i lydighet. Hun er utdannet Besøkshund og kan besøke syke og gamle på syke/gamlehjem!
Hun tok sin BH i okt/nov 2015.
Ulva er ei rolig og tålmodig dame som elsker å leke og svømme! Hun er flink og forsiktig med små barn og de må gjerne klemme og klappe henne så lenge de gidder. Hun er en "sofagris" hjemme og vil gjerne ligge i fanget, men på tur er det hun som er "sjefen"! Hun er ekstremt ballgal :)
Caoz er født 02.11.11 og har gått valpekurs og nybegynner-kurs i lydighet, agulity-kurs og ellers vært med å trene sammen med Ulva, men synes nok det er ganske "kjedelig" å ikke få lov å være "villbass"! For tiden trener vi i RIK (IPO) programmet og han har virkelig vist at han kan arbeide. Han har bestått BH, BSL1 og BSL2 på ca 1 år!
Han har også bestått BSL3 i 2015, og i mai 2016 reiste vi til Sverige og deltok på Schæferslaget som er en internasjonal konkurranse!!
Der bestod vi og tok en 4 plass i SL3!!
November 2016 bestor han IPO1 i ekstrene forhold med pøregn og snø :)
April 2017 bestod han SPH1 på Sviland.
Mai 2017 bestod han IPO-FH på Schæferslaget og kan krone seg med enda en internasjonal tittel :D!
November 2017 bestod han IPO2!!
Dette er det ingen med Hvit Gjeterhund i Norge som har gjort før, så vi er utrolig stolt av han!! I oktober 2019 bestod han IGP3 (IPO3) og konkurerte som første Hvite Gjeterhund i Skandinavia på Sandefjordcup i IGP3. Her bestod han også, selv om det i ettertid viste seg at han var syk....     29.10.2019 ble han avlivet grunnet en svært aggresiv form for kreft....        Jeg mistet min sjelevenn og fikk kjenne på en sorg over en hund jeg ikke trodde var mulig.....    
                                                                                                                          Kjære Caoz, høyt elsket og dypt savnet <3
Rime er født 25.06.13 Hun er virkelig et "lite" sjarmtroll! Hun har masse energi som det ikke alltid er like lett å få brukt opp :) Hun er fantastisk med valpene vi har hatt og koser seg masse med dem når de kommer på besøk! Hun er litt mer "forsiktig" enn Ulva og Caoz, og trenger litt mer tid på å "bli kjent" med både mennesker og andre hunder. Hun er en ekte "kjælegris" og vil gjerne ligge på fanget :)
Hun har gått LP-nybegynner og virker veldig lettlært, så lenge hun har fått "brent" litt energi først! Hun er begynt å trene i RIK-programmet høsten 2014 og tok BH i april 2015. I november 2017 bestod hun SL1 og i mai 2018 bestod hun SL2
Feebee er født 26.04.2014 Hun kom tilbake til oss i mai 2018.
Hun har trent "hverdagslydighet" og er ei omgjengelig og grei tispe. Det er mye lyd i henne og hun "prater" mye. Dette gjør egentlig hele Snow White kullet, og det har de nok etter sin mor. Hun er ei dominant tispe, og vi unngår å sette henne sammen med tisper på samme alder. Ellers er hun snill med andre hunder. Hun har vært super med de 3 valpene vi har hjemme, og går veldig fint sammen med de 3 andre voksne tispene vi har. 
Hun har godkjent MH, men har 4 (berøret) på skudd.
Om hun skal brukes i avl, må vi finne en trygg og stødig hanne til henne.
Januar 2019 reiste jeg, mamma og Feebee til Damnark. 
Der skulle vi levere Feebee til Kirsten Larsen og hennes mann.
De har en bror til Caoz, så vi har hatt kontakt i over 8 år og hilst på de når vi har vært på kenneltreff i Danmark. Feebee ble omplassert til de da hun drev å dempet Csilla hele tiden. Siden Csilla er min konkuransehund så var det ikke greit, så da når muligheten dukket opp bestemte vi oss for at Feebee ville få det like godt i Danmark hos Ciju og familien hans. 
Vi har jevnlig kontakt og ting går helt strålende :) 

Csilla er født 19.04.2015 sammen med 9 andre søsken og er den første hunden vi beholder selv av vårt eget oppdrett.Hun er en aktiv og tøff lita jente og skal trene i RIK-programmet som de andre.
Hun er en av de mest bruks-premierte hvite gjeterne i Norge og kan titulere seg med BH-VT (Ferdselsprøve), SL3 (øverste klasse spor/lydighet og
IFH2 (øverste klasse spor)
GråVind er født 03.03.2018, på Pål sin bursdag. Han er en "ekte" luring.
Han har lært seg at hvis han kommer med en ball, så vanker det godbiter og lek. Finner han ikke en ball, leter han opp hva som helst å komme med. Noen ganger har jeg fanget fult av sko, leker, baller, tomflasker eller andre ting han finner. Han er gjerne oppe på stuebordet og "stjeler" briller, penner eller notatbøker og sitter å venter på å få godbit. Han er en stor og veldig kraftig gutt. Han en snill, men det er veldig mye lyd i han. Han bjeffer når han er glad, når han tror han hører noe eller når han skal ha mat. Vi trener på "stille" og håper at det gir seg litt etterhvert. 
Vi er begynt litt lydighet og "ruter" til han og han virker veldig interessert.
HUNDER VI HAR PÅ F´OR/DEL-EIE
---------------------------------------------------
 
*Albus Lupus Ul-Po Cira 
Født 19.04.2015
Godkjent MH og bestått FP (BH)
 
Mor: Jeppetollern's Bright White "Ulva"
Far: Omar Sharif Biale Wzgorza
Hun bor i Kristiansand hos Amalie og Benjamin. 
 
----------------------------------------------------------------------------------------
 
*Albus Lupus Ri-Ca Eeve
Født 20.11.2016
Godkjent MH og bestått FP (BH)
 
Mor: Invincible Rime LOTWS
Far: Vi'Ka Caoz
Bor i Kristiansand hos Tina og familien.
 
 
----------------------------------------------------------------------------------------
 
*Albus Lupus Ri-Na Gin
Alba født 03.03.2018
HD:C og AD:0
Hun har godkjent MH
 
Mor: Invincible Rime LOTWS
Far: Konglegrend's Awsome Nanok
Bor i Arendal hos Monica og Haakon.

---------------------------------------------------------------------------------------
 
*Albus Lupus Csi-Ca Freya 
Født 24.02.2018
HD:A OG AD:0/1
Godkjemt MH
 
Mor: BH, SL3, IFH2 Albus Lupus Csi-Ca Csilla
Far: N-UCH, BH, SL3, IPO3, IFH2, IGP-FH Vi'Ka Caoz
 
Flytta til Magl i Høvår da hun var blitt ca 1 år.
De bor bare 10-15 min fra oss.
 
...................................................................................................................................
 
 
*Albus Lupus Ee-am Joul
Født 25.11.2019
 
Mor: BH-VT Albus Lupus Ri-Ca Eevee 
Far: N UCH N VCH IAD RLI BH-VT  Amraz av White Arctic Mist
15.05.2014
Ulva, Rime og Caoz
Caoz, Rime og Like poserer på
17 mai.
Ulva ligger inne og mater valpene.

 

 
Kennel Albus Lupus | Borgeveien 30, 4658 Tveit - Norge | Phone: +47 95917019 | linda.supersaxo@gmail.com