030214

Referat af møde i Lokalrådet for Ådalsområdet den 3. februar 2014

 

Tilstede: Ellen Jensen, Hans Dueholm, Peter Moestrup, Trine Langballe, Merete Morell(ref.)

 

Forårsmesse 2014

Det vurderes, at der er for få tilmeldte til forårsmessen for Ådalsområdets foreninger og virksomheder, som var tænkt afholdt den 24. maj 2014. Det blev besluttet at udskyde messen til foråret 2015 samt at udvikle messekonceptet yderligere, så messens formål og indhold bliver tydeligt for alle involverede. Ellen afbestiller derfor bookingen af Ådalshallen .

 

Merete skriver rundt til de foreninger, der pt. har tilkendegivet, at de ønsker at deltage i forårsmessen. Merete skriver endvidere til Hvilsager Lime Sparekasses Almene Fond, som har bevilget 5.000 kr. til messen og orienterer om udskydelsen.

 

Generealforsamling

Lokalrådets generalforsamling afholdes den 3. april kl. 19.30. Hans har booket Halling Forsamlingshus. Trine og Peter er på valg. Generalforsamlingen planlægges på næste møde den 10.3, hvor Merete medbringer standarddagsordenen jf. vedtægterne.

 

Diverse henvendelser

Merete følger op i fht. infoskærmen i DagligBrugsen i Lime.

 

Lokalrådet har fået tilsendt Klimatilpasningsplanen for Syddjurs Kommune i forhøring. Lokalrådet afventer den ordinære høringsproces, som gennemføres inden sommerferien.

 

Ronnaug Laursen har videresendt info om cykelpuljemidler. Trine kontakter Ronnaug for mere info.

 

Årets landsby skal kåres. Lokalrådet har ikke umiddelbart emner i lokalområdet.

 

Ådalsområdet er foreslået som ét af områderne til projekt ”Danmark læser”. Ellen kontakter Lisbeth Larsen fra Syddjurs Kommune for mere info.

 

Lokalrådet har modtaget en invitation til drøftelse af Syddjurs Kommunes hjemmeside den 20.2 kl. 17-19. Ellen og Peter planlægger at deltage.

 

Evt.

Peter udarbejder høringssvar til kommuneplanen vedr. biogasanlægget i Lime og sender på Lokalrådets vegne.

 

Næste møde afholdes den 10. marts kl. 19.30 hos Trine.