Behandlinger / Healing

Healing på mennesker og dyr

Balance i krop og sind er målet for enhver healing på den bedste og mest optimale måde for dig.  Healing virker på  fysiske som psykiske ubalancer .... og meget ofte  på ikke nævnte problemer. Den finder  sine egen vej og healer  i den rækkefølge, du har brug for.
Du modtager den behandling , som er intuitivt tilpasset dit behov lige NU.
Metoderne er mange: reikihealing- trancehealing- inkahealing-. krystalhealing . De kan alle kombineres med mere målrettede terapeutiske metoder og værktøjer.
Ofte arbejder jeg med symbolik,, Det er utroligt effektivt og meget mindre smertefuldt end de - til tider  hårde gensyn med gamle traumer ved genoplevelse. Du vil opleve mine metoder er hurtigt virkende og meget effektive og at  du rykker dig mod bedre tider..  

Fjernhealing:
Fjernhealing  bruges ofte ved akut opståede ting -  til mennesker, der bor langt herfra og til børn og dyr.
Til støttende behandling i forbindelse med operation/ kemoterapi / langvarig sygdom eller psykiske kriser er denne form en utrolig  hjælp til at få balancen igen.
Bachs blomstermedicin kan væreen god støtte

Dyrehealing
Dyrene har brug for hjælp, støtte og en større forståelse som deltagere i deres menneskers fortravlede hverdag,  som de sensitive væsener ikke kan undgå at blive præget af..
De viser deres utilfredshed på mange måder, som agressivitet-urenlighed- spisevægring- sygdom m.m. 

Jeg skaber kontakt via  et billede til healing og informationer. Jeg  formidler til ejerne, hvad der kan/skal gøres for at få et veltilpas og velfungerende dyr igen. Dyrene er som oftest meget villige til at modtage min assistance som healing eller kommunikation.

 Nogle gange støtter jeg op med Bachs planteremedier til psyken eller andre naturprodukter som Aloe Vera -  hvis økologisk gode produkter bevarer et velfungerende mavesystem  med en smuk pels , glade øjne med gnist i og et forbedret velvære, men hvor der er flere gode produkter til sår, pleje m.m. - se mere på www.aloevera.nu

 

 

 
Anni Koch-Knudsen | CVR: 17393146 | Nålekrogen 4, 4040 Jyllinge - Danmark | Tlf.: +45 40263105 | post@achoni.dk