Knøtteliten

 
 
 

Informasjon om nye kurs i Knøtteliten fås ved henvendelse på telefon eller email. Kursene går over totalt 8 uker,  med oppmøte 1 gang per uke, kl 17 eller kl 18 etter avtale.

Pris for kurset er kr 1400,-. 

 
For påmelding og spørsmål ring Inger på tlf 95 04 31 61 eller henv : ib@bshest.no
 
KNØTTELITEN er en barnerideskole beliggende på Grålum rett utenfor Sarpsborg i Østfold. Vi har 3 shetlandsponnier som jobber i Knøtteliten. De er snille og tålmodige med både barn og foreldre.
 
 
 
 
 

 
 
 
I Knøtteliten vil vi gjerne gi barna en god og trygg start på livet med ponnier og hester. Vi legger vekt på at de skal lære å forholde seg til dyrene på en riktig måte så det blir en god opplevelse for både barn og ponnier. Hos Knøtteliten vil barna lære å stelle,pusse, sale på,leie og selvfølgelig ri.  
 
 

Vi starter alltid timene med puss og stell før ponniene blir salet opp og leiet ut på ridebanen. Der får barna hjelp til å sitte opp og foreldrene leier mens de barna rir. Når ridetimen er over stiller alle opp på midtlinje, sitter av og leier ponniene inn i stallen igjen.
 
 
 
 
 

 

Der blir de salet av, og igjen pusset og stelt.
 
 
 

 

Vi vektlegger at barna (og foreldrene) skal bli trygge sammen med ponniene og de skal ha et godt grunnlag når de blir større og skal over på større ponnier og hester.
 
BS Hestesenter | Org.nr: 988 197 998 | Bjørnstadgrenda 46, Grålum - Norge | Tlf.: 95043161