Besøgstællere

Hvad indeholder en Chili egentlig

Bemærk denne side har ikke noget med virksomheden chili Security.dk at gøre.
Dennne side er oprettet, fordi jeg ikke bryder mig om chili Security markedføring strategi.  
 
Chili Security bygger på Bitdefender teknologi. Men det er der jo så mange andre der også gør. Av Comparative.org. Klik på Third Party Engine. F Secure, Bullguard og GData og tyve andre programmer, bruger den samme prisbelønnet teknologi. 
 
Chili Security misinformere deres kunder.
 
chili securiy hjemmeside kan man læse at : 
 
"Chili Internet Security er en prisbelønnet sikkerhedssoftware. Den bygger på en teknologi prisbelønnet af AV-TEST (The independent IT-Security Institute), der tre år i træk har kåret teknologien bag Chili Internet Security til “Best Protection” 
 
Bitdefender, som chilisecurity bygger på har i 2016, 2015 og 2014 ikke fået nogen award af AVTEST i kategorien "Best Protection"
  
I Danmark er Chili Security ved at markedsføre sig meget progressivt. Chili Security er stiftet af Carsten Blom
 
Chili Security.dk på Trustpilot - der er ikke mange kritiske indlæg. Carsten Blom er uddannet inden for marketing og søgemaskineoptimering.   
 
Ofte bliver folk ringet op og får et "godt tilbud".Man bør ALDRIG købe noget der bliver tilbudt per telefon. Bliv tilmeldt Robinsonlisten, - og undgå at blive ringet op af sælgerForbrug.dk 
 
Nedenstående mail er en af dem jeg ofte får :
 
Besked:
31 Januar 2017, blev jeg ringet op af Chili Security, om at jeg havde vundet en PC optimering via fjernsupport (værdi 499,-kr).
Jeg takkede ja, desværre, og modtog en bekræftigelsesmail med tidspunkt på min bookede tid (dagen efter kl 15).
Han ringede også og gik igang. Det skulle tage 1 time, men tog 3 1/2 time, da han havde sendt de mistænkelige trusler han havde fundet, via IObitUninstallerPortable, til undersøgelse i deres tekniske afd.
Så ringede han mig op og kom med en lang forklaring om vigtigheden af en "dobbelt firewall" og konsekvensen af ikk at ha sådan en. I mit tilfælde sagde han, at de havde fundet 4 forskellige individer, sandsynligvis negerianere, der havde hægtet sig på mit netværk, og kunne følge med i alt hvad jeg lavede på min PC og stjæle mine oplysninger.
Og inden jeg havde set mig om, havde jeg købt Chili Security Family Pack og PC Help i 3 år til 4097,- kr.
Hvad jeg ikke havde forstået, er at hele beløbet bliver trukket på 1 gang. I ordrebekræftigelsen er der 2 downloadlink og ingen af dem virker. Når jeg klikker på dem, står der "Fejl 404".
Han installerede det på min PC, men jeg kan ikke få det til at virke på min datters og det burde det, når det er en Family Pack.
Desuden fatter jeg ikke hvordan jeg bruger deres Chili Cloud.
Jeg har efterfølgende lavet samme scanning af min PC med IObitUninstallerPortable, som han gjorde og de trussler han fandt, er stadig på min PC..
Jeg ved ikke hvordan jeg kommer ud af det og håber at du/I kan hjælpe mig.
Mvh
 
Mailen er et godt eksempel på hvordan Chili Security arbejder.
 
Fortydelseret 
Normalt har man 14 fortrydelseret når man handler på internettet.
 
Men har man taget programmet i brug ( installeret det på computeren ) har man ikke nogen fortrydelsesret. 
 
Får man programmet på en CD / DVD i en emballage, vil man miste fortrydelsesretten når man bryder forseglningen ( plombering ).
 
§ 18. Forbrugeren kan træde tilbage fra aftalen (fortrydelsesret) i overensstemmelse med reglerne i dette kapitel ved aftaler om fjernsalg og ved aftaler indgået uden for den erhvervsdrivendes forretningssted.

Stk. 2. Reglerne i dette kapitel gælder ikke for :
 
CD / DVD købt over indernettet.
9) levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på,
 
Online køb, download fra interenttet.
13) levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
 
 
Svar fra AV Test 
 
 
Egentlig er det bare Bitdefenders eget sikkerhedsprogram
 
Bitdefender 
 
 
 Chili