Bisnode: Teamdag i Gladsaxehallen

HANS BENN, CM & Managing Director
Bisnode Danmark A/S om teamdag:

'Vi havde brug for at blive rystet sammen og forstå hinanden bedre. Som start på projektet lavede vi et kick off i januar 2012 og arbejdede hele året med en række projekter, ledertræning, personlighedstests osv.

En af de helt store begivenheder var starten i Gladsaxehallen, hvor vi blev delt ind i teams a 6-8 personer og kom igennem forskellige teambuildingsøvelser. Vi er konkurrencemennesker så konkurrencemomentet var en vigtig del, vi skulle løseopgaven rigtigt og først. Efterhånden som vi kom igennem de forskellige øvelser gik det op for mig hvor mange rescourcer der er ”gemt” i medarbejderne. Talenter og evner som slet ikke kom frem eller blev udnyttet rigtigt i dagens mange gøremål. Den stille type som pludselig træder i karakter og viser hvad vej vi skal gå, når det virkelig gælder.

Jeg synes at øvelserne var særdeles relevante og professionelt tilrettelagt. Træneren havde den pondus og karisma der skulle til for at skabe attention og alle kunne være med.

Vi kom godt i gang den dag, og sluttede med et brag af en fest. Teambuildingdelen gav det ekstra pift der skulle til, forandringerne gik lidt lettere i dagene efter.'

Kontakt os

Vil du vide mere? Vil du videre?
Kom i kontakt med os her.
CO.CAMP