Dans dig til frihed og glæde

Slip din krop fri - Jeg garanterer dig, at den vil belønne dig for det.
 
Når jeg ser dig første gang, vil jeg danne mig et umiddelbart indtryk og lave en mindre fysisk undersøgelse af din holdning, din muskulatur, dine spændinger og din generelle fremtoning. Igennem samtale og let bevægelse, vil vi sammen tune os ind på, hvad du har brug for at få forløst og skabe et rum, hvor du kan bevæge dig frit og et følelsesliv, der lader dig gøre det.
 
Dette program kan benyttes af alle, uanset alder og fysisk form. Jeg møder dig, hvor du er.
Det kan være særligt gavnligt for dig, der har svært ved at sætte ord på dine følelser og samtidigt også for dig, der føler dig mest hjemme i hovedet og intellektet og føler dig ude af kontakt med din krop.
 
Du kan i min shop købe en enkelt session, hvor du vil få en analyse af din krop og dens ophobning af spændinger fra dit følelsesliv samt forslag til forløsende øvelser eller du kan købe forløb, hvor vi går i dybden og arbejder såvel med det psykoterapeutiske ved de følelser og minder, der slipper fri, som med at passe på dig i processen og få dig trygt igennem flere lag. Vi starter forsigtigt og bevæger os langsomt frem gennem kroppens forskellige blokeringer og omdanner dem til fri energi i en stærk krop.
 
OBS. Jeg er ikke uddannet danseterapeut og har selv udviklet mine metoder gennem mine uddannelser og mit arbejde som henholdsvis psykoterapeut og danser.
 
Foto: Michael Kujawski ©
Doktor Dans © 2017