Birgitte Marie Arnkjær

Uddannelse og erfaring:
Jeg blev født i 1975 og færdiguddannet dybdepsykolog med speciale i jungiansk drømmeanalyse i 1997 fra Institut for drømmeterapi ved Birte Sander.
Senere blev jeg færdiguddannet danser og performer fra bl.a. Nordisk Teaterskole og har siden 1999 arbejdet med udtryk, dans og musik både på scenen, som underviser og som terapeut. I terapeutisk sammenhæng bruger jeg bl.a. musiske og bevægelsesmæssige udtryk som en direkte vej til forløsning, frihed og bedre balance mellem krop, sind og sjæl.
Jeg har fungeret som terapeut, psykoanalytiker og rådgiver siden 2006 og har gennem de sidste godt 10 år arbejdet på at udvikle henholdsvis den form for bevægelses- og musikterapi og den form for skriveterapi, jeg tilbyder i dag.
 
For mere information om, hvem jeg er og hvad jeg mener, kan du følge med på min blog, som forhåbentligt vil vokse sig stor med tiden :-)
 
At finde den rigtige terapeut er mest af alt et spørgsmål om kemi, så er du i tvivl, om jeg kan gøre noget for dig, så bestil en uforpligtende forsamtale og bestem dig bagefter, om du synes, kemien er der til mere samarbejde.
 
Mine erfaringsområder:
 
Psykoanalyse
Drømmeanalyse
Angst og panikangst
Depression
Sorg
Stress
PTSD
Mobning
Problemer i parforholdet: Utroskab, kommunikation.
Vold i parforholdet
Skilsmisse
Børn og voksne børn af alkoholikere
Lavt selvværd
Spiseforstyrrelser
Selvskadende adfærd
Misbrug og afvænning
 
 
Impressum
 
Ansvarlig for indholdet af denne hjemmeside er:
Birgitte Arnkjær. Kontakt mig via kontaktformularen eller via Doktor Dans på Facebook Messenger.

Informationen på dette website stilles til rådighed uden nogen form for garanti. Doktor Dans er derfor ikke ansvarlig for direkte, indirekte eller andre skader, der skulle være opstået ved adgang til eller brug af indhold fra dette website.

Ophavsret:
Ophavsretten til websitet og rettighederne til dets indhold og design tilhører Doktor Dans med mindre andet fremgår. Hvis du vil bruge dele af teksterne, bedes du kontakte mig via kontaktformularen.

Links til andre hjemmesider:
Min hjemmeside indeholder links til andre internetsider. Som besøgende på min hjemmeside skal du være opmærksom på, at jeg ikke er ansvarlig for andre hjemmesiders sikkerhedspolitik. Jeg benytter udelukkende links som en service, og henvisningen til et andet website indebærer ikke, at jeg tilslutter mig den pågældende hjemmesides indhold.

Links til min hjemmeside og brug af billeder:
Det er tilladt at oprette links til min hjemmeside. Sådanne links må dog ikke bruges i en reklamemæssig sammenhæng uden forudgående skriftlig tilladelse. Hvis du vil bruge billeder fra min hjemmeside, skal du også først kontakte mig via kontaktformularen.
Doktor Dans © 2017