Dansk
 
English
    Bookmark and Share

De anbefaler Dream Factory

Læs også volontørers anbefalinger HER

Frederick Kashimoto, tidligere spiller på det zambiske landshold gennem 7 år.

Han var en af de spillere, der var udvalgt til at rejse med landsholdet på det fly, der senere styrtede ned i Gabon for 20 år siden. Men da han blev skadet kort før de skulle rejse, kom han ikke med.

Han har spillet med spillere som Godfrey Chitalu, Alex Chola, Willie Phiri og Kalusha Bwalya -den nuværende formand for Zambias Fodbold Forbund (under hvis lederskab det zambiske landshold blev Afrikanske mestre i 2012)

"Jeg støtter Dream Factory`s program Adopt a Club, og tror det præcis er, hvad Zambia behøver for at udvikle vore fremtidige ledere".

Martinz Bwalya Kapamba
Ministeriet for ungdom og sport - distrikt koordinator i Mufurila

"At udruste unge mennesker gennem sport er vitalt, og det er hvad Adopt a Club gør".

 

 

David Lykama, Leder af GLO Alive, Zambia

"Dream Factory er i virkeligheden en fabrik hvor drømme bliver til virkelighed. Alle har drømme og Dream Factory skaber det nødvendige fundament for at unge kan identificere og udvikle deres drømme."

"Dream Factory kommer bestemt til at udfordre os alle her i Zambia igennem deres spændende arbejde!"

 

Clive Hachilensa. Tidl. anfører for Zambias fodboldlandshold i 12 år

"Dream Factory gør et stort stykke arbejde for unge mennesker, og det er utrolig vigtigt at vi konstant udvikler denne næste generation."

"Jeg kan varmt anbefale Dream Factory og deres arbejde. I sær deres koncept med" Life coach og Game Coach" hvor de kombinerer fodboldtræning og karakterudviklende træning."

Peter Malan fra Græsted Frikirke
Chef konsulent for økonomi i NaturErhvervstyrelsen

"Dream Factory er gode til at få organiseret klubber og fodboldtræning for mange børn og unge, give dem tro på egne evner samt give dem tro og mod på en fremtid."
 
"Dream Factory har en stærk vision, energi og professionalisme til at ville gøre en forskel motiveret af medarbejdernes tro på en levende Gud.

"Jeg støtter Dream Factory, fordi jeg tror Zambia's unge har brug for nogle ærlige visionære ledere til at igangsætte og tilse, at gode sportsorganisationer med en kristent livssyn bliver opbygget og giver unge sunde aktiviteter og kristne værdier."

Dream Factory Zambia (NPO) | Plot 5, Kansenshi small holdings, P.O. Box 70771, Ndola - Zambia | Tlf.: +26 0968 97 8442 | info@dreamfactoryzambia.org