Mit Løb / Bloggen / Tornados Floorball i Benløse 2012
Her er en lang række stemnings og kamp foto fra en fantastisk kampdag i Ringsted.

Floorball Landsstævne i Benløse 2012

Strandby Tornados deltog i april måned 2012 i årets Landsstævne i floorball. Det foregik i år på Sjælland, nærmere betegnet i Ringsted med Benløse som værter.

Det blev et stort, flot og vellykket landsstævne, som efterfølgende har fået meget god kritik fra mange af landets klubber, som deltog.

Strandby var flot mødt frem til øen. 85 spillere, ledere og familie havde glædet sig meget til denne weekend, hvor floorballen kom i første række, men især også til den megen sociale hygge, der er på tværs af alle holdene og deres forældre.

Strandby Tornados stillede til kamp i rækkerne U7, U9, U11 og U15, og det blev til rigtig mange tætte og flotte kampe i alle rækker.

Efter hjemkomsten skrev formand Carsten Jensen følgende på Tornados Facebook side: "Kan vi ikke godt være tilfredse med at have Danmarks nr. 3 og 5 i U7, nr. 5 og 6 i U9, nr. 3 i U11 og nr. 9 i U15, og måske Danmarks nr. 1 i fællesskab?”

Og lige præcis fællesskabet er rigtig godt. Det vidnede den store opbakning, der var til alle kampene i de forskellige haller.

Søndag aften var det en flok meget trætte, men også meget tilfredse floorballspillere, der vendte hjem fra øen efter et rigtig flot og velarrangeret Landsstævne i Ringsted, og enigheden var ikke til at tage fejl af blandt spillerne: "Vi er klar til endnu en tur til Sjælland næste år".

(C) Rico Eiersted  | Tlf.: +45 20 49 21 99 | rico@strandby.dk