Hvem er vi?

Jeg hedder Anita, jeg er 36 år og bor i Hørning, syd for Århus, sammen med min kæreste Tue, vores to piger Clara og Ellen og vores labrador retriever Maddie.
Navnet Emiliedalens Labrador retriever opdræt kommer af det område vi boede i, da Maddie fik sit første kuld, som hedder Emiliedalen.
Jeg er uddannet veterinærsygeplejerske i 2009 og arbejder på Randers Dyrehospital. Jeg har taget DKK opdrætteruddannelse og har været til flere foredrag og kurser omhandlende opdræt af hunde.
I min fritid træner jeg med Maddie, det er primært jagt- og apporteringstræning vi synes er sjovt. Hun bestod i Januar 2016 brugsprøven med 40 ud af 40 point. Vi arbejder frem mod kvalifikationsprøven og senere andre markprøver.

Tue er uddannet pædagog, og arbejder som specialpædagog på børne- og ungdomspsykiatrisk afdeling i Riisskov. Tue er ikke lige så hundetosset som jeg er, men er meget glad for hunde. I sin fritid spiller han undervandsrugby på eliteplan.

Vi fik i 2016 vores første kuld og det var en kæmpe oplevelse. Vi har fulgt hvalpene tæt i deres nye familier og er meget tilfredse med resultatet. Vi glæder os meget til vores næste kuld,  og vi er sikre på at vi og Maddie kan bidrage med noget rigtig godt til labrador avlen
 
 
Anita Horsted Sander | Emiliedalsvej 145, 8270 Højbjerg - Danmark | Tlf.: 61260806 | ahsander@hotmail.com