Flyttefirma

Spar op til 35% på en flyttemand
 
I gamle dage var det familien, der deltog som flyttemænd når der skulle flyttes. Pizza og vand fungerede som betaling, og møbler og kasser blev hevet op og ned ad trapper. Nu er det mest almindeligt at leje kompetente flyttefirmaer. Det skyldes både, at vi finder det kompliceret at gøre selv og at vi i dag er indehavere af mange flere sager end man havde før i tiden. Det er uden tvivl en tendens vi kan nikke genkendende til fortæller Niels Justesen, direktør i Dansk Møbeltransport Forening (DMF). Der er i dag rigtig mange billige flyttefirmaer i Danmark om buddet og det er alment kendt, at en del ikke har det bedste sæt at anmeldelser. Der har været utallige historier i medierne om personer, der har fået beskadiget deres indbo eller har haft holdt deres indbo tilbage pga uoverensstemmelser. Priserne hos flytteforretninger varierer endvidere ret meget. For et par år siden foranstaltede Forbrugerstyrelsen en prisgennemgang i flyttebranchen. Flytteopgaven drejede sig om flytning i København af en 30 kvm lejlighed med alm møbler og 30 flyttekasser. Flytningen var på 5 kilometer og flyttefirmaerne skulle have en gyldig flytteansvarsforsikring. 60 flyttemænd blev forespurgt og der kom 33 tilbud retur. Priserne varierede fra 3.000,- kr til 8.500,- kr for nøjagtig den samme flytteopgave. Det kan således blive en dyr udgift at flytte, hvis man ikke er årvågen. Man skal dog endvidere være opmærksom på, at en flytning ikke bare er et spørgsmål om pris men ligeledes om man har tiltro til flyttemændene, om nedpakning er inkluderet, om forsikring er inkluderet mv. Den store forskel i priserne dækker også over, at der forskel på flytteforretningerne. Nogle har fokuseret i større flyttejobs og virksomhedsflytninger, og andre er med biler og ansatte beregnet til mindre flytninger, og de vil typisk også være de billigste. Når det kommer til forsikringen skal man huske, at den ikke dækker, ifald skaden er sket fordi flyttegodset er pakket utilstrækkeligt. Glas skal eksempelvis være emballeret ekstra grundigt.


Få 3 tilbud på en fremtidsfuldmagt
En fremtidsfuldmagt kan være relevant, hvis man gerne vil sikre, at ens økonomi og øvrige forhold bliver varetaget forsvarligt. Det er nu blevet muligt i god tid at udpege, hvem man ønsker, der skal tage sig af disse ting, når man ikke selv kan det. En fremtidsfuldmagt er med til at øge sikkerheden og mindske mulighederne for misbrug.
En fremtidsfuldmagt er god at benytte sig af, hvis man for eksempel ejer fast ejendom sammen med en anden person. På denne måde kan man tilsikre, at den anden part kan disponere over hele ejendommen, såfremt man skulle blive ude af stand til selv at gøre det. Fremtidsfuldmagten kunne blandt andet indeholde en beføjelse til den anden part, om at kunne udleje eller sælge ejendommen.
 
 
Få 3 murertilbud - gratis og uforpligtende
Behøver du hjælp til murerarbejde, støbning eller murrenovering? På 3murertilbud.nu kan du nemt og uforpligtende få tre 100% stærke tilbud fra murere, som gerne vil klare din mureropgave. De murermestre vi anbefaler, arbejder med stor glæde fordi de vil det - ikke fordi de er nødt til det. Høj faglig stolthed er kendetegnet for disse håndværkere, som alle har adskillige års viden og ekspertise i at anvende de rigtige materialer til hver enkelt opgave. Det er din sikkerhed til at få behandlet dit job bedst muligt med det optimale resultat. Hvad enten du leder efter assistance med en lille eller en større mureropgave, kan du få hjælp fra en kvalitetssikret murer med mange års erfaring. Erfaring med murerarbejde i tidligere tider er også i dag en central kvalifikation især ved reparationer på gamle murstensejendomme.