Rengøring

Rengøring

Styr uden om upålidelige rengøringsamatører - Anvend den anerkendte prisportal Billig-rengøring.dk i dag. Er det bøvlet at finde et rengøringsfirma til eksempelvis tagrenderens? Svaret er selvfølgelig ved at trykke på den grønne knap. Næsten alle fremsendte tilbud, indeholder en populær besparelse, som gavner dig.

Effektive rengøringsfirmaer vil meget gerne udføre bl.a. disse arbejdsopgaver: håndværkerrengøring, 14 dages rengøring, tagrenderens og rengøring af badeværelse. Skal du finde en fin og rigtig rengøringshjælp i postnummer 9000 Aalborg? Niels Follerup i Herning fandt 3 overvældende rengørings-prisoverslag på bare 61 timer og fik Skuresvampen til at forestå jobbet.

Find 3 gratis rengøringstilbud

Bruges der svanemærkede og allergivenlige rengørings midler? Der kan være mange spørgsmål, når man ønsker en rengøringsopgave ordnet. Feedback fra Preben Møgelvang, Herning: "Fuldstændig fantastisk koncept. Vi fik endog 1/3 af den normale pris i prisnedslag på rengøringsarbejdet". Alle vegne i region Midtjylland kan du bestille 3 rengøring tilbud fx:
  • Studsgård
  • Gødstrup
  • Ørre
  • Havnstrup

Lad os tage et kig på et par vigtige rengøringstips til hver type:
Rengøring af keramiske flisegulve

Disse typer flisegulve kan forblive rene i ganske lang tid og er virkelig holdbare.
Men selv disse har brug for vedligeholdelse nu og da. Fej op i disse gulve for at rense ud og alt løs snavs som snavs og støvklumper, der kan holde dine gulve i at skinne lyse.
Når du opsamler rodet pletter, skal du sørge for, at du har en ordentlig moppe som en kludmop. Dette skal være nok til at rengøre flisegulve med bare en sund blanding af vaskemiddel og varmt vand.

Rengøring af stenflisegulve

Stenfliser som skifer, marmor og granit kræver lidt mere vedligeholdelse, hvis du vil holde dem rene.
Stenfliser kræver muligvis, at du kigger efter rengøringsmidler for naturlige stenoverflader. Rengøringsmidler med sure PH-niveauer som citron eller eddike bør undgås (især på marmorfliser). Desuden er ethvert rengøringsværktøj, der kan ridse overfladen på dit gulv, også tabu.

Rengøring af elastiske flisegulve

Ikke alle fliser behøver at være så hårde på fødderne, især når det kommer til elastiske flisegulve.
Elastiske klinkegulve som vinyl og gummi føles virkelig behagelige at træde på og er normalt lettere at vedligeholde. Bare hold disse gulve støvfrie og tør dem lejlighedsvis ned med vand og eddike.

Generelle tip

For ethvert flisebelagt gulv er det klogt at gøre en smule støvsugning, før du smider af den snavs, der ødelægger udseende og fornemmelse af dine klinkegulve. Bortset fra det, ønsker du måske at rengøre mørtlen ved at bruge specielle produkter til at håndtere de bakterier, der bygger sig imellem.