Indhold i sidebaren

Her har vi indsat et tekst-afsnit i sidebaren. I teksten har vi desuden integreret et billede. Du kan slette dette tekst-afsnit ved at klikke på redigeringsikonet lige ovenfor.
 
Prøv også at indsætte dit eget tekst-afsnit via værktøjslinjen her i sidebaren.

Gulvafslibning

Helt specifikt bistår vi dig med at knytte en nyttig forbindelse til traditionelle gulvafslibere på eksempelvis Nørrebro. En aldeles gratis og innovativ gulvsliber ydelse med priser, som er forbløffende gode. Betal ikke tårnhøj pris for en typisk gulvafsliber fra Nørrebro - Benyt hellere vores gulvsliberservice.

Du kan slippe for at betale for meget for en ansvarsbevidst ekspert på Nørrebro - Udnyt vores service i dag. Vi sætter din gulvsliberopgave i konkurrence blandt vores virksomme gulvafsliberpartnere på Nørrebro. Modtag 1. klasses tilbud fra gulvafslibere på at servicere gamle trægulve via sitet.

Det er nu og da ganske tidskrævende, at forsøge at opspore en komplet gulvafsliber på Nørrebro selv. På maks to-tre arbejdsdage kan du se frem til at blive ringet op af de tre bedste gulvslibervirksomheder, som fremlægger deres prisgodkendte kvalitetstilbud. Du beskriver bare din gulvsliberopgave i tilbudsskemaet (det kan du gøre på cirka 8 minutter). Så bliver du kontaktet af konkurrerende gulvafslibere, der hver især kommer med bud.
En gulvafsliber i København bruger professionelt gulvsliberudstyr med støvopsamling, der samler op til 80% af det savsmuld, der skabes ved en gulvafslibning. Luk alle døre og dæk eventuelt over med afdækningsplastik, hvis der er større sprækker så støvet bliver i det værelse, der arbejdes i. Alle tæpper, møbler, reoler med mere skal fjernes og kan sættes på plads igen efter ca. 18 timer dog afhængig af, hvilken slags maling, som er valgt. Ligeledes skal lamper, gardiner mm fjernes. Husk at sætte gulvbeskyttere i form af filtdimmere under alle møbler og skabe for at forhindre nye ridser på det nyafslebne gulv. Gulve påført maling og lud når først deres optimale slidstyrke efter 1 uge.
 
Tæpper bør først rulles ud efter 14 dage for at forhindre mulige differencer i farvenuancer. Den nye overflade bør endvidere først vaskes med vand efter minimum 12 dage så slidlaget er hærdet fuldstændigt. Lak er en af de mest benyttede behandlinger til både trægulve og parketgulve. Et lakeret trægulv resulterer i en hård og slidstærk overflade som ikke fordrer særlig meget vedligeholdelse. Lakerede parketgulve giver hele rummet et pift og forefindes både i private hjem, i firmaer og i offentlige domiciler. Alle indendørs sportsbaner med trægulv har som regel også lakerede gulve. Ulempen med et lakeret trægulv er, at det kan være besværligt at udbedre en ridse uden at reparationen kan ses bagefter som følge af divergenser i farverne. 
 
Farvning er en procedure, der giver dig mulighed for at ændre gulvets farve. Det kan endda betragtes som en videnskab alene, da farvematching kræver år at virkelig mestre og perfekt. Hvis du nogensinde vælger at plette dit gulv, skal du bemærke, at hvis overfladen ikke er perfekt og fejlfri afslibning, vil enhver ufuldkommenhed blive meget mere udtalt og mærkbar.

Den moderne tendens i dag er at gå til ekstremt mørke, hvidvaskede eller grå farver.
Gulvbelægninger er altid i flere lag (mindst 3 tilbud, men du kan gå til 4) og tjene som et beskyttende lag, der beskytter gulvet mod mulig skade. Der er to typer finish - dem, der kun beskytter overfladen (lakker og lakker), og dem, der trækker i træet for at beskytte det indefra (gennemtrængende olier). Med hensyn til modstandsdygtighed er lakker hoved og skuldre over olierne, men den tidligere tilbyder noget plastik, der ikke ser tiltalende ud for alle boligejere. Olie giver dog et mere naturligt udseende, men kræver stadig mere vedligeholdelse og giver mindre holdbarhed.