Vejviseren / Vejviseren / Fredensborg Fædregruppe
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue) 

Fædregruppen

Formål:

- at mindske borgernes utryghed i forhold til unge med anden etnisk baggrund end dansk.

- at øge trivslen og livsglæden for kommunens unge med anden etnisk baggrund og dermed forebygge, fremtidige uroligheder og konflikter.

- at etablere et netværk af frivillige fædre, der kan trækkes på, i forskellige situationer. Fædregruppen kan blandt andet rådgive og sparre, udvise synlig autoritet på gaden, mægle og hjælpe med at håndtere konflikter el.lign.

- at skabe et forum, hvor forældre har mulighed for selv at tage aktivt ansvar for deres børn og de øvrige borgeres tryghed og trivsel.

- at etablere en formaliseret kontakt mellem det ofte marginaliserede og isolerede etniske miljø og det kommunale system.

Målgruppe:

Fædregruppens målgruppe: Den primære målgruppe for fædregruppens aktiviteter er: velfungerende unge, der har god uddannelse og opdragelse, og som skal have tilbud, der fastholder dem i deres velfungerende liv, unge der befinder sig i den grå zone, som vi betegner som normalt fungerende unge, og som har brug for kraftig støtte, uddannelse eller arbejde unge, som er på vej ud i ballade og som dominerer gadebilledet ved truende og aggressiv adfærd, her kræves en særlig indsats.

Aktiviteter (eksempler):

Sport og idræt aktiviteter, gokart, kano, udflugt, spejderlejr, lejrtur, Eid fest samt kulturelle arrangementer, fællesspisning, lektiehjælp og vejledning for unge, ... etc.

Formand / kontaktperson: Fadi Abou Jamous

www: www.fredensborgfaedregruppe.dk

Foreningens adresse: Egedalsvænge 6 2. tv, 2980 Kokkedal

 

Frivilligcenter Fredensborg | Teglgårdsvej 423A, 3050 Humlebæk  | Tlf.: 30 28 40 85 | admin@frivilligcenterfredensborg.dk