Folder og pjecer / Links
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue) 

Links

 

FrivilligJob.dk

FrivilligJob.dk er Danmarks største jobportal for frivilligt socialt arbejde - stedet, hvor frivillige og organisationer mødes.
 
 

Projekt Frivillig

Et tilbud til alle 250.000 elever på landets ungdomsuddannelser om et forløb med frivilligt arbejde. Gør en forskel og få et Frivilligbevis for det!

Har I brug for frivillige i jeres forening? Opslå de forløb, eleverne kan søge, og registrerer jer i Projekt Frivilligs Foreningsdatabase.
 
 
 

Frivillighedsåret 2011

2011 er europæisk år for frivillighed. Du kan læse mere om de mange spændende projekter og muligheder på hjemmesiden der er oprettet specielt til frivillighedsåret.
 
 
 

FriSe

Frivilligcentre og Selvhjælp i Danmark er paraplyorganisation for landets lokale frivilligcentre og selvhjælpsprojekter.
 
 
 

Center for frivilligt socialt arbejde

Center for frivilligt socialt arbejde er et landsdækkende center, der arbejder for at fremme og støtte frivilligt socialt arbejde i Danmark gennem bl.a. information, rådgivning, kurser, konferencer og konsulentbistand.
 
 

Frivilligt Forum

Landsforeningen for de frivillige sociale organisationer.
 
 
Frivilligcenter Fredensborg | Teglgårdsvej 423A, 3050 Humlebæk  | Tlf.: 30 28 40 85 | admin@frivilligcenterfredensborg.dk