G
  

Sved igennem i et sjovt spil set up

Gamefitness er krydsning af det bedste fra fitness, idræt, lege og spil med et godt gameplay der kan få dig til at svede imens du spiller. Gamefitness gør det sjovt at få sved på panden, eksempelvis kan vi komme med dansemåtter og sætte dig sving i stængerne som du kan se ved at klikke hér. Vi kan skræddersy en pose blandede bevægelses spil og aktivitere ud fra dine ønsker og resourcer. 

Buzz Fitness

Buzz fitness hvor du ikke længere for lov til at sidde i sofaen og spille Buzz. Buzz spillet krydres med forskellige spiljusteringer der kræver at du er aktiv imens du spiller. Læs nærmere om Buzz Fitness ved at klikke hér
 

Eye Toy Action

Eye toy er et af de redskaber som et eksempel på GameFitness. En sjov måde at bevæge sig på via et lille kamera og computer konsol. For at se hvad denne skygge boksning skaber af glæde så klik hér 

Computeren husker din puls

En bærbar computer indsamler alle deltageres kalorie forbrug og træningsindsats. Du får dit eget resultat skema der viser dig hvor aktiv du har været. Hvor meget har du brændt af på træningstimen, en cola? en kiks?

Vi spiller os til sundhed

If you can't beat them, join them... Ja de sidder meget i sofaen og spiller computer. Computere, ipod, GPS og andre gadgets har deres interesse og disse teknologier krydses sammen med klassiske gammeldags spil som fire på stribe, til at skabe lege og spil der indbyder til bevægelse.

Goran Tufekovic  | Tlf.: 61677000 | kontaktgoran@gmail.com