GCC / Bestyrelse og udvalg / Formandens side

Formandens side

Formand Jens Sørensen
 
 
Jubilæumsåret er i gang

Gang i pedalerne igen
Nu er sæson 2018 godt i gang, og selv os luksusryttere har måtte overgive os til det gode vejr og er kommet afsted på vejene og i skovene.
Jeg var til første træningsdag den 9. april ved både SOSU og GCC-klubhuset, og jeg er dybt imponeret over alle de, som valgte at troppe op denne dag. Der har anslået været over 100 ryttere.
Specielt en tak til at vores trænere og øvrige hjælpere og de frivillige forældre, som gør det muligt at få afviklet sådan en træningsaften.  

Støt bestyrelsen
Det var en hård generalforsamling i februar, men med nød og næppe fik vi den halet hjem og undgik en ekstraordinær forsamling. MEN jeg savner opbakning til bestyrelsesarbejdet. Der var 26 fremmødte til generalforsamlingen ud af de små 170 medlemmer, vi er af klubben. Det kunne sagtens være bedre. Når det så er sagt, er jeg rigtig glad for, at vi fik stablet en bestyrelse på benene, og vi derfor også for i kommende år kan arbejde videre med alle de nye tiltag, vi forsøger at lave for at få skabt lidt liv i GCC.
I bestyrelsen arbejder vi blandt andet med at få kørt en ny kasserer og Michael/Claus ind på posterne.

Net-tøj og begivenheder
Vi arbejder også på at få lagt alle medlemmer ind i det digitale netværk “Holdsport”, og så snart, Frank Støve er klar, vil I opleve, at vi sender mails, kontingentopkrævning osv ud denne vej.
Til efteråret vil bestilling af vintertøj komme til at foregå via en webshop hos vores tøjleverandør, Ale, men meget mere om det senere.
Jeg vil gerne opfordre jer, der har arrangementer, som er i alles interesse, til lægge arrangementerne op som begivenheder på vores FB-side. Det gør det meget mere overskueligt at finde tilbage til de enkelte arrangementer, og hvis man trykker sig på som “interesseret” eller “deltager”, vil begivenheden med jævne mellemrum “poppe op” med notifikationer.
 
Sidst, men ikke mindst, vil jeg ønske alle en kanongod sæson 2018.
 
Formanden.   
  
 
 
 
Hej med jer
Den 9. feb, efter generalforsamlingen, da jeg kom hjem og landede i sofaen, slog tanken mig: Hvad er det nu jeg lige har påtaget mig, med den formandspost? Men jeg er sikker på, at den opbygning, med de forskellige udvalg og alle de dejlige mennesker, der trækker i GCC, så bliver det en fornøjelse at sidde i bestyrelsen.

En af mine første opgaver bliver at få sat mig ind i alle de opgaver, der ligger i at drive en klub som GCC, såvel økonomisk som i forhold til alle de frivillige, hvem vi ikke kan leve foruden. Jeg er godt i gang og arbejder stille og roligt hen mod det første bestyrelsesmøde den 15. marts.

Jeg har været medlem af GCC i 2 år og har cyklet en smule med "landevej motion" for at træne op til Aarhus-Kbh og turen fra Flensborg til Viborg. Og lige præcis motionsdelen, både MTB og Landevej, er, som jeg ser det, der vi har bredden, og det er her de største udfordringer er. Ole, min forgænger, har gudskelov lovet at deltage i arbejdet med motionsdelen, og sammen med udvalgsformand Christian Gøttsche, og alle de andre gode kræfter i udvalget, er jeg sikker på, at vi nok skal få løftet opgaven.

I "børne-og ungeafdelingen" gøres der en kæmpe indsats for, at ungerne skal have det godt og få en masse supergode oplevelser. De skal understøttes i deres arbejde fremadrettet.

Vedrørende Elite-delen; de gør det kanon på de danske veje og rundt om til de forskellige løb, hvor jeg har mødt dem, når jeg selv har deltaget med BMW Racemarshals på motorcykel, og de nyder stor respekt i det danske land.

Jeg har helt sikkert glemt nogen, men det må I tilgive mig. Jeg glæder mig helt vildt til at arbejde sammen med jer i fremtiden og til fordel for Grenaa Cykel Club som en helhed.

Skulle der være noget, I synes, der skal ændres, eller noget, vi bør gøre, så smid vores udvalgsformænd eller undertegnede en mail, så vi kan få taget hånd om tingene.

Jens
Grenaa Cykle Club