Nyheder 2017

15.april
Monica og Filur har idag startet udendørssæsonen med 2 røde sløjfer, i henholdsvis MB** og MA* - Stort tillykke!
 
8.april
Carin og Chumacher red LA1 ved Sportsrideklubben Thisteds D-stævne idag. Det blv en flot 3.pl med 66,8%.
 
Victoria og Baron var ligeledes til start i Thisted. De red LA-bredde for pony, og blev placeret som nr. 3.
 
Tillykke til jer begge!
 
1.april
Rebekka og hendes P'assion har igen været ude og vise flagget, denne gang ved HURK's C-stævne i springning. Med endnu en nulrunde i LA1*, med placering, er ekvipagen endelig kvalificeret til landsstævner! Stort tillykke :-D
 
18.marts
Rebekka A. Dahl og hendes skønne hoppe P'assion har idag redet en flot 0-runde i LA* (115cm), og de var sørme også den hurtigste ekvipage på banen, så det blev en lige så flot 1.plads ud af 28 ryttere! Stort tillykke herfra :-)
 
 
13.marts
Herning Horseshow 2017 er overstået, og tilbage står jeg med masser af indtryk og inspiration. For første gang i lang tid har jeg været med som groom ved et kæmpe arrangement, og jeg er stolt og beæret over at få lov til at tage med Team Priess, og være groom for "The King" - Skovens Rafael. 
 
10.februar
Her til aften er jeg kommet hjem fra landsstævne med et absolut godkendt resultat på Jestis San-Quentin. Det blev til lige knap 66% i MA1, stadig med plads til forbedringer. Pave stolt af den "unge" herre!
 
29.januar
Her i eftermiddag havde jeg mine to heste med til stævne i Sydthy. Det blev redet MA1 på begge to til 69,1% med Jestis San-Quentin og 68,9% til Amillion. Super stolt af begge heste! 
 
21.januar
Igår gjorde jeg noget jeg aldrig troede jeg skulle gøre igen. Jeg havde valgt at bytte hest til landsstævne i Esbjerg og Omegns Rideklub - det var ingen ringere end "Gamle" (Amillion) der fik lov til at komme med. Mille, der var i hopla over at få lov til at være med igen, gik en fin tur i Prix St. Georg til knappe 66% 
 
01.januar
Godt nytår til jer alle 
Hanne Brænden Fet  | Tlf.: 61 80 33 09 | hannebrendenfet@gmail.com