Nyheder

D. 3. april: Alma er parret og vi forventer hvalpe omkring 26. maj. vores hvalpe venteliste er lang, så hvis du ikke allerede har været i kontakt med os, så er listen lukket for nu.
Vi har ikke planer om hvalpe, da vores tæver ikke er egnet til opdræt. Opdateret 2018
23.2.17
vi måtte desvære gå den tunge gang og sige farvel til Cille, hendes bugspytkirtel kunne ikke mere, hun havde ondt, hun havde fået sukkersyge og blodpladerne manglede hun også, hun fik fred, og ligger nu sammen med Pepsi i vores have under et dejligt træ. Vi mindes og tænker på alle de gode stunder vi har haft med hende.

28.10.16

 

Så er Maggies hvalpe 2 døgn, det blev til 2 levedygtige.

 

Han Tricolor

 

og 

 

Tæve Blenheim.

 

De spiser godt og tager fint på, de har begge familier, som glæder sig til de bliver deres omkring jul.

9.1.16
 
Alle hvalpe rejst til deres familier, de trives og har det godt
 
vi ved ikke hvornår vi har hvalpeplaner igen, så vi må henvise til 
 
cavalierklubbens "hvalpe på vej" eller "hvalpe til salg"
 
D. 17.11.15
Så blev Cilles hold1 uge. og hvilken uge. Cille fødte i fin stil jo for tidligt. Fredag blev Cille dårlig, først tænkte vi kalkchok, så hun fik kalksprøjte, den kvikkede hende op kortvarrigt, men ikke nok, så vi måtte fredag aften have fat i vagtdyrlægen og til Ribe Dyrehospital, her fik Cille væskedrop taget blodprøve og give vitaminer, hun blev en lille nålepude, åh den stakkels lille hund, hun var så skidt at hun var ligeglad. kastede op og havde blodigt diarré ud på gulvet, normalt ville hun gøre alt for at komme ud..
Imens var Maggie plejemor for alle 5 hvalpe, hun er så super sej, Maggie har stadig Aston Martin i pleje, så Cille kan bruge krudt på at komme sig, og Aston Martin, han er så stor så han kan tage kampen op mod de store drenge, som jo er 5 dage ældre.
 
Cille overraskede med en tidligere fødsel end forventet, så natten til tirsdag kom hun fint igennem en fødsel som tog under 5 timer, ud af det kom Blenheim han, Tricolor han og Tricolor tæve. De havde selvom det var tidlig ankomst flotte fødselsvægte.
 
Da der er for mange drenge så kan de ikke få navn efter Floradanica som første påfund, i stedet får de navne efter "F"antastiske engelske bilmærker.
Torsdag d. 5.11.15 gik Maggie i fødsel her hjemme.
ud kom en død lille hvalp, jeg så det lidt an, havde heldigvis fri, kontaktede dyrlægen efter en time da hun blev lidt for stille. han bad os komme. her fik Maggie en scanning og den viste lav hjerterytme på den første hvalp hun ramte. Så de skulle ud med det samme. to små drenge gemte sig i maven, og vi fik godt liv i dem, Maggie brugte lidt tid på at komme sig over narkosen. men siden hun vågnede har hun vogtet nidkært over de to drenge.
 
De to drenge kan følges på billeder under E-kuldet "E"r vild med Whiskey.

12.10.15

Håbetes farve er grønt, og med det grønne i tankerne, altså håbet har vi parret vores to tæver, og man kan jo aldrig vide om der kommer noget ud af det, fordi sidste gang gik de begge tomme, så nu venter vi måske to kuld, om alt går godt i november, de kommer først i novemer og midt i november, så håber vi bare, der ikke kommer for mange.

 

16.8.15

så har vi haft en dejlig søndag med vores hvalpekøbere fra Cille og Pepsi. en dejlig søndag hvor det bare viser hvor dejlig en race cavalier er, ind i den samme have og der er ingen som bliver sure på hinanden, så vi mennesker kunne snakke og ae med dem alle. de var der fra 12-17 og vi gertager det næste år til august igen. så håber vi at se endnu flere hvalpe fra vores lille opdræt.
SÆT KRYDS I DIN KALENDER D. 13.08.15 KL 12.00
Så håber jeg der er flere end der kan være på bænken.

Den 27.07.15

Christian og jeg brugte vores sidste weekend i ferien på cavalierfestival i Stoholm. på med campingvogn og afsted med to rengjorte og redte hunde.

Hyggelig fælles spisning med grill fredag aften. Tak for alle tillykkerne 

 

Lørdag vovede vi at udstille både Cille og Maggie. Cille har haft en pause på 2 år.

Den engelske dommer var så glad for hende at hun fik et exelent og en 3. plac

 

Maggie fik et verry god både lørdag og søndag, hun hører for sin spinkle bygning og får meget ros for sit udseende ellers.

En skøn tricolour han blev vist forelsket i Maggie og skreg efter hende, og da de var i ringen på samme tid, kunne han vist ikke koncentrere sig, heldigvis opdagede Maggie ikke noget, men mon ikke han ved noget Maggie ikke ved endnu ;-)

 

Tak for hyggeligt samvær til alle som deltog og var med til at lave den gode stemning.

 

 

 
Pepsi har været udtaget til forskning. først en føletest, derfor hun ligner Pippi og så i fuld narkose og i MR scanner
 
og inden da en hjerteundersøgelse.
 
Pepsi fik UG og hun er en super fin hund på 8,7 år i en fin foderstand, hjertestatus flot og SM og CM fri. Så hun må gerne få et nyt navneskilt som er lidt slidt ;-) 
 Cille med på selfimoden
 
Så har vi fået Kennelmærke, den glædelige nyhed kom i postkassen d. 3. juli 2015
 
navnet blev 
 
Kennel Hejlskovs Joyful
Så har jeg gennemført DKKs fire muduler med Ramme 1. adværd, Genetik og reproduktion og kan derfor nu kalde med 
 
Opdrætter i DKK
 
Jeg er super glad for det, så nu kan vi søge kennelmærke.
 
-Navnet bliver offentliggjort når det er godkendt af DKK
Cille har været i Berlin og er blevet scannet
 
fri for SM 0b,
 
 
 
 

Maggie blev godkendt på hjertestatus. Hun blev hjertescannet i Horsens, og filmen blev sendt til Life til opmåling.

Maggie fik hjertestaus 0-1, som er helt fint og derfor godkendt til avl.
 
Hendes Patella er også 0-0
 
Så vi er bare glade for hun nu kan indgå i avl, men den rette udvalgte.
I dag måtte vi desvære tage afsked med Wilson. han begyndte for to dage siden ikke at ville spise ved Cille, i samråd med dyrlægen fik han en chance, da der ikke skete nogen forbedring, valgte vi at give ham fred i dag.
 
Vi er kede af en familie fik mødt ham, men søndag havde han det fint, og viste ingen tegn på ikke at have det godt, sådan kan tingene gå stærkt.
RiP lille Wilson, Hejlskovs Porec født 8.6.14-3.7.14
 

8.6.2014

Nu har Cille født, se mere under hvalpe om køn og antal.

 
Det gik godt, menet langt forløb, så Cille fik vestimulering så de sidste to kom hurtigt.
cille drægtig 8 uger gået
 
8 uger er gået
 
 
Cille blev røntgenfotograferet mandag, her er et bud på antal, det er ikke en dyrlæge som har lavet ringene, heller ikke mig.
Nogle siger der er en mere, nogle siger der ikke er så mange, så det gør det jo ikke mindre spændende, hvad hun gemmer på.
 

Nu går vi snart ind i den sidste uge med Cille som drægtig, de første intereserret er begyndt at melde sig på banen, til at få en hvalp efter Cille og Buster, vi håber, vi kan glæde alle med deres ønske.

Fødekassen er sat op i stuen, redt op, og vi skal have fundet de ting frem som vi har brug for til fødsel.
 
Lige så snart vi har billeder og køn klar så vil vi opdatere hjemmesiden.
 
Vi påtænker at sætte et WEBcam op over hvalpegården, så kan man følge med sin hvalp. Det håber vi det kommer til at lykkedes, så skal vi nok komme med info om dette.
 
Der kan man, hvis man har en smartphone, få en app så man kan se det direkte på telefonen.
Nu går vi ind i en ny ventetid på Cille.
vi håber hun denne gang går tiden ud så der kommer nogle lækre Blenheim og tricolor hvalpe.
vi har fundet og fået lov til at benytte en super flot han. Han har danske og internationale titler, en rigtig fin Cavalier.
Med stor skuffelse, så holdt vores anelser lige pludselig stik. Cille har tabt sine hvalpe på et tidspunkt, vi er ikke sikker på hvornår. Hun blev ret stille op til forventet termin, og kom på Gallastop.
 
Cille går 8 mdr ca mellem hendes løbetider, så i maj/juni så prøver vi igen. Så håber vi på at glæde dem som blev skuffet denne gang.
 
20-11-13
 
Vi er sikre på Cille er drægtig nu. det er bare et spørgsmål om, hvor mange og hvilken dag hun tænker, de har ligget længe nok i hendes mave. hun er havlvejs i sin søde ventetid og har termin omkring den 20-12-13, så det må blive små nissepiger og drenge der kommer.
Laila og Christian Hejlskov | Tyrings Ager 30, 6580 Vamdrup - Danmark | Tlf.: 31419987 | tyringsager30@gmail.com