2015

om REGNVEJRSDÆK

15 kørere diskvalificeret efter RMC 6 i Vojens!

Hvorfor: fordi de anvendte regnvejrsdæk som ikke var produceret for/til Danmark!

Historien herom: når man deltager i EuroChallenge i Rotax, skal man købe to sæt tørvejrsdæk (slicks) og to sæt regnvejrsdæk ved hvert løb.

Heldigvis regner det ikke så tit, når vi kører gokart.  Det bliver til ret mange regnvejrsdæk, som man IKKE kan bruge. Disse regndæk er kommet i handelen i Danmark. Måske har du sparet en hundredekroneseddel, måske har du ikke sparet noget. Men desværre er de ikke lovlige at køre løb med i DK.

Hvorfor ikke: jo, MOJO eksperimenterer med Compound på disse EuroChallenge-dæk. D.v.s der kan være væsentlig forskel på, hvordan grebet er. Det kan både være bedre og ringere. Derfor er der ingen retfærdighed heri. Vi er vel heldige med, at vore MOJO-dæk er ensartede. Det betyder ikke noget om det er det ene batch (produktionsserie) eller det andet for de dæk, vi bruger i DK.

Her er mit råd: få tjekket stregkoden på dine regnvejrsdæk, hvis du bare er den mindste smule i tvivl. Det har jeg gjort – så vi er klar til Ikast-finalen RMC7                                                                                                              ds
Disse regler gælder for Rotax Max Challenge serien 2015 i Danmark:
 
5. dæk-regler: Skriv blot stregkoden på dine ekstra dæk på dækregistreringssedlen. Hvis du som os kører Master/XL har du mulighed for at få ét dæk lørdag og ét dæk søndag. Skriv blot begge på. Det eneste er så at du skal deponere det udskiftede dæk hos Rotax Danmark (Krista) inden du kører med det nye dæk. Husk selv at hente det efter løbet.

Barmosen
KM

1. august 2015
Antal deltagere:
 
Cadett Junior/Mini   13
Dasu Junior              9
DD2                       18
+ KZ                        1
Dasu Senior              7
i alt 48 deltagere.....
 
Det er godt nok magert, måske er det fordi det er "flyttet" fra anden dato, og vist ikke tæller til KM.....
Men 18 DD2´ere det må da sige noget!!!!!!!!!!!
 
Fulgte - som baneleder på Heden - lidt med. 36 Martin Buch Bertelsen viste alle vintervejen. 30 Lukas havde vist nogle store problemer med opsætningen af sin absolut helt splinternye Tony, den blev vist først færdig ud på løbsmorgenen.
Men tillykke til alle 9 ASKH-medlemmerne i DD2 der var med i Barmosen.
 
ds
 
Dennis Stochholm  | stochholm@gmail.com