3. klubløb Hedeland 7. august 2010

I/S RACING stillede med stærkeste opstilling i DD2 (altså begge kørere). Michael i DD2Master og Johnny i DD2. Roskilde Racing Center og Hedeland Motorsports Karting var vært ved dette løb, som var velsignet med rigtig godt vejr over 20 grader og ikke for meget sol, men tilpas til gokart.

Teamet havde måtte afgive deres suveræne teamchef til klubben der manglede en løbsleder (så har jeg også prøve det). Til gengæld havde vores Chefkok meldt sin ankomst, så i stedet for noget til hovedet kom der noget til maven.

Men det gik ikke så ringe alligevel.
Johnny tog faktisk 3 suveræne sejre. På intet tidspunkt lod han konkurrenterne komme bare tæt på. Der var efterhånden kommet særdeles meget greb i banen, det kræver at man skal holde på, ellers kommer begge baghjul ned på banen, og det bliver svært at komme rundt i hjørnerne. Det lyder også logisk, jeg fik forklaringen af Johnny, da vi kørte hjem fra banen.

Det var en fornøjelse at se Johnny rykke længere og længere fra Anders Toft. Det var en revance fra sidste gang de mødte hinanden, der var velkommen.
Johnnys motor ’spillede’ bare, det var lige efter bogen.

Michael havde ikke det skub i karten som han plejer, og måtte se Steen Lauritsen køre udenom. Michael har da også samtidig problemer med at holde på rattet. Han har en stor vable inde i hånden. Gad vide om det er fra alt for meget havearbejde?

Det var til så stor gene at han ikke var i stand til at holde karten på banen med det supergode greb der var. Det bliver til en DNF (did not finish) og DNS (did not start) i finalen. Ærgerligt - men sådan kan det gå.

ds

'Søsters' billeder:
 
 
Vore egne billeder:
 
 
Dennis Stochholm  | stochholm@gmail.com